• BDO opretter nyt Software Asset Management serviceområde med et erfarent hold

BDO opretter nyt Software Asset Management serviceområde med et erfarent hold

30 maj 2017

BDO tilbyder nu også rådgivning indenfor Software Asset Management med et nyt om end erfarent hold.

Mikkel Jon Larssen, Partner og overordnet ansvarlig for området, udtaler:

Vi har de seneste mange år oplevet et stadig stigende fokus på aktiv håndtering og styring af software og de betydelige besparelser der kan findes og realiseres på området – vi oplever også en holdningsændring hos kunderne mod at software skal håndteres og styres på lige fod med andre aktiver i virksomheden”.

BDO’s nye team har mere en 400 software audits i bagagen og er dermed godt rustet til at rådgive kunderne i markedet.

”Vi tilbyder et bredt spektrum af Software Asset Management ydelser, fra her-og-nu opgørelser, optimering af softwarebrug og SAM processer, til komplet styring og overtagelse af SAM opgaver. Vi er et erfarent hold med 16 års erfaring indenfor licensrevision og SAM rådgivning og brænder for at dele ud af vores viden” udtaler Suk Yoon, Chef for Software Asset Management.

BDO’s SAM team vil hovedsageligt fokusere på optimering, besparelser og reduktioner af softwareomkostninger for kunderne, samtidigt med rådgivning om processer og kontroller som kontinuerligt hjælper vores kunder med at forblive compliant. Dertil ønsker teamet at gøre brug af sin store erfaring inden for licensrevisioner til at rådgive virksomheder før, under og efter en licensaudit med henblik på at gøre processen så effektiv og smertefri som muligt for alle parter.

Som den eneste rådgiver i branchen sælger BDO ikke licenser eller gennemfører licensaudits og er dermed 100% uafhængig af softwareleverandører.

Ud over Mikkel og Suk består teamet af licensspecialist Casper Petersen som de seneste tre år har arbejdet med softwarelicensrevisioner og Software Asset Management services.

Læs mere omkring BDO Software Asset Management serviceområdet og vores ydelser på www.bdo.dk/sam og kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi med vores ekspertise og kompetencer kan hjælpe din virksomhed/institution.