Om BDO

Som kunde hos os oplever I, at mangfoldigheden blandt vores revisorer, specialister og konsulenter er en stor styrke, når de bruger national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden til at rådgive jer. Fagligheden kombinerer vi med empati og stærke menneskelige kompetencer.

BDO's DNA – og hvorfor det gør en forskel

Vi skaber udvikling gennem indsigt og indlevelse. Resultatskabende nærhed til vores kunder er i kombination med faglighed og kvalitet fundamentet for alt, vi gør.

Det betyder, I får det bedste af to verdener: Fagligheden, tyngden og internationale relationer som typisk er de store revisionshuses særkende. Indlevelsen og nærheden som er de smås. Hos os er det ikke enten-eller, men både-og.

Partnernærhed og det rette hold

Fordi vi kombinerer faglige og personlige kompetencer, er vi allerede fra begyndelsen af et samarbejde opmærksomme på at sætte det rette hold.

Vores partnere er tæt på jer i det daglige samarbejde og ansvarlige for den løbende dialog og det professionelle med- og modspil. Bag partneren er der altid et velfungerende team, der ligeledes har dyb indsigt i jeres virksomhed eller organisation.

Når opgaverne kræver det, inddrages specialister, hvilket sikrer en optimal værdiskabende løsning – hver gang.

BDO i Danmark

BDO i Danmark

Som videnvirksomhed er faglighed vores styrke og udgangspunkt for alt, hvad vi gør.

Pressekontakt til BDO

Presse

BDO har specialister inden for alle revisionsområder samt en lang række forretningsområder og brancher. Derudover er vi eksperter og markedsledende inden for kommunal revision og rådgivning. Kontakt Marketing og Kommunikation, der hurtigt guider dig videre til den rette medarbejder.

BDO's globale organisation

BDO Global

BDO i Danmark er medlem af den verdensomspændende BDO organisation, der er repræsenteret i 164 lande. Den globale BDO-organisation er forankret i og ledet fra Europa.