BDO i Danmark

Vores kunder er omdrejningspunktet for vores forretning, og vi bestræber os altid på at leve op til deres tillid og være den kompetente og loyale sparringspartner, de fortjener.

Samtidig løfter BDO som professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed en samfundsmæssig opgave. Det er et ansvar, vi sætter en stor ære i at leve op til.


BDO’s DNA

Som videnvirksomhed er faglighed vores styrke og udgangspunkt for alt, hvad vi gør. Vores revisorer, specialister og konsulenter er 100 % opdaterede, de har national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden. Kunderne kan derfor trygt stole på, at et regnskab, der er revideret af BDO, overholder alle regler og love til punkt og prikke.

Den anden streng i BDO’s DNA udgøres af medarbejdernes personlige kompetencer. Medarbejderne i BDO er ikke kun fagligt dygtige, de har også empati og besidder stærke menneskelige kompetencer - netop derfor siger vi i BDO, at indlevelse skaber udvikling.


Vi er til stede

Vores lokale kontorer sikrer, at vi er helt tæt på de markeder, hvor vores kunder driver deres forretning til hverdag.

Samtidig er BDO et landsdækkende fællesskab, der råder over de skarpeste specialister og specialkompetencer både nationalt og internationalt.