Velkommen til din karriere i BDO

Hos BDO arbejder vi målrettet mod at gøre en positiv forskel for vores kunder – og for hinanden. Vi søger derfor kolleger, der er engagerede, motiverede og nysgerrige.

Uanset om du har mange års erfaring eller er nyuddannet, om du brænder for revision, rådgivning eller for at understøtte virksomhedens arbejdsgange, kommer du til at spille en vigtig rolle i vores fælles succes.  

Du bliver en del af en international organisation, hvor du vil lære og udvikle dig hver dag. I BDO møder vi hinanden, vores kunder og omverdenen i øjenhøjde, og hos os er der ikke langt fra trainee til direktør. Uanset hvilke drømme du har for din karriere, får du erfaringerne og kompetencerne, der bringer dig tættere på dem.

Vi glæder os til at møde dig.

 

Find dit drømmejob

Vi søger nye kolleger til spændende stillinger over hele landet


Se stillinger

Bliv trainee i BDO

Er du en af de 100 trainees, der næste år skal starte sin karriere hos os?


Læs mere

Tag vores karrierequiz

Svar på 5 hurtige spørgsmål og se, om det er hos BDO, dialogen om drømmejobbet skal fortsætte

Start quiz

Vores kolleger


Du tror måske, at en karriere inden for revision og rådgivning kun handler om tal og regneark. Men det er mennesker, der driver vores forretning. Og du kan blive en af dem.

I BDO har vi alle forskellige interesser og kompetencer, der tilsammen sikrer, at vi kan levere en unik og skræddersyet service til en bred vifte af kunder.

Læs mere om vores mennesker og værdier

Vores kunder


Vores kundepalette er bred, og vi rådgiver alt fra den lokale frisør til den internationale IT-virksomhed om skat, moms, revision, regnskab, GDPR, Cyber Security, Business Services & Outsourcing, Corporate Finance og Advisory.

Se vores services

Mød en BDO'er


Hos BDO har vi mange forskellige interesser, profiler og potentialer. Vi er dog fælles om at møde hinanden i øjenhøjde, udfordre hinanden og gøre det, vi er bedst til.

Her kan du møde Michael Schou. Han er lidt af en nørd. Både når det gælder IT og motorcykler. Michael er Director i vores IT-afdeling og er hver dag med til at sætte strøm til de processer og værktøjer, der er afgørende for resten af BDO.


Fandt du ikke det, du søgte?

Send en uopfordret ansøgning