Velkommen til din karriere i BDO

Hos BDO arbejder vi målrettet mod at gøre en positiv forskel for vores kunder – og for hinanden. Vi søger derfor kolleger, der er engagerede, motiverede og nysgerrige.

Du bliver en del af en international organisation, hvor du vil lære og udvikle dig hver dag. I BDO møder vi hinanden, vores kunder og omverdenen i øjenhøjde, og hos os er der ikke langt fra trainee til direktør. Uanset hvilke drømme du har for din karriere, får du erfaringerne og kompetencerne, der bringer dig tættere på dem.

Vi glæder os til at møde dig.

Find dit drømmejob

Vi søger nye kolleger til spændende stillinger over hele landet


Se stillinger


Læs mere om ansøgningsprocessen

Bliv trainee i BDO

Er du en af de 100 trainees, der næste år skal starte sin karriere hos os?


Læs mere

Gå ikke glip af drømmejobbet

Hvis du svarer på 4 hurtige spørgsmål, så giver vi dig et kald, hvis din erfaring og interesser passer på en ledig stilling.

Se mere

Dine muligheder


Vores mål er at skabe de bedste rammer for din faglige og personlige udvikling.

Hos får du derfor både mulighed for intern uddannelse og fleksibilitet i din karriere – både herhjemme og i udlandet.

Bliv klogere på de mange karrieremuligheder

Vores kolleger


Du tror måske, at en karriere inden for revision og rådgivning kun handler om tal og regneark. Men det er mennesker, der driver vores forretning. Og du kan blive en af dem.

I BDO har vi alle forskellige interesser og kompetencer, der tilsammen sikrer, at vi kan levere en unik og skræddersyet service til en bred vifte af kunder.

Læs mere om os og vores værdier

Mød en BDO'er


Hos BDO har vi mange forskellige interesser, profiler og potentialer. Vi er dog fælles om at møde hinanden i øjenhøjde, udfordre hinanden og gøre det, vi er bedst til.

Her kan du møde Michael Schou. Han er lidt af en nørd. Både når det gælder IT og motorcykler. Michael er Director i vores IT-afdeling og er hver dag med til at sætte strøm til de processer og værktøjer, der er afgørende for resten af BDO.Mød en BDO'er


Her kan du møde vores bestyrelsesformand, Jann Mikkelsen. Hør ham fortælle om alt fra at rejse i træsko og finde roen i en flyvemaskine til, hvad der driver ham i hans privat- og arbejdsliv.

Fandt du ikke det, du søgte?

Send en uopfordret ansøgning