Havne

Reguleringen og rammerne omkring erhvervshavne er under forandring grundet EU’s havneforordning og en varslet dansk havnereform. EU’s havneforordning kommer til at få betydning på en række områder, og den vil stille krav til havnenes prisstruktur og regnskaber. I BDO har vi mange års erfaring med rådgivning af erhvervshavne samt andre sektorregulerede brancher, herunder brancher som har gennemgået store regulatoriske forandringer samt tvungen udskillelse fra kommunale virksomheder til aktieselskaber.


Vi er specialister inden for rådgivning af:

  • Skatte- og regnskabsmæssige forhold
  • Økonomiske og finansielle forhold
  • Ledelsesmæssige rapporteringssystemer
  • Opsætning af robotics-systemer


Gennem vores mangeårige samarbejde med danske erhvervshavne har vi fået indsigt i, hvilke udfordringer danske erhvervshavne står overfor med den nugældende regulering, samt hvilke udfordringer de kommende ændringer kommer til at give. Vi har samlet kompetencerne fra alle vores forretningsområder i en branchegruppe, der er dedikeret til at hjælpe erhvervshavne, så du er sikker på at få sektorspecifik rådgivning og sparring.

Vi spænder over en række forskellige områder, og vi kan således hjælpe med skatte- og regnskabsmæssige forhold, økonomiske og finansielle forhold, ledelsesmæssige rapporteringssystemer samt opsætning af robotics systemer. Derudover har vi i BDO et globalt netværk, og vi kan således også trække på udenlandske erfaringer og ressourcer inden for sektoren.

Få branchespecifik rådgivning og sparring

I BDO’s branchegruppe for havne er vi altid klar til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Book et uforpligtende møde med én af vores branchespecialister og få bl.a. en regnskabsanalyse og vores veldokumenterede bud på, hvordan du kan forbedre din virksomhed.Kontaktpersoner