Business Services & Outsourcing

Få mere tid til din kerneforretning

Med BDO’s Business Services & Outsourcing får du mere tid til din kerneforretning. Vi kan klare din bogføring, lønadministration, rapportering, budgettering, momsadministration og øvrige administrative services.

Du får mere tid til de opgaver, som skaber værdi for din virksomhed, og det administrative går ikke i stå, hvis din regnskabschef bliver syg eller hvis din bogholder siger op.

Support eller fast outsourcing

Vores medarbejdere i Business Services & Outsourcing har flere års erfaring fra økonomi- og regnskabsafdelinger i små og mellemstore virksomheder, og kan træde til både i spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom eller ved outsourcing af hele eller dele af jeres virksomheds økonomi- og regnskabsfunktion.

Overlad trygt bogføring, lønadministration, rapportering eller interim management til os. Outsourcing af intern revision er også en naturlig del af vores opgaver.

I får tilknyttet en fast og erfaren BDO-medarbejder, der løser opgaverne kompetent og til tiden. Samtidig er I helt sikre på, at virksomheden er opdateret i forhold til nye love og regler. Det kan godt betale sig, for I betaler kun for de ydelser og den tid, I gør brug af.

Fleksibilitet og kvalitet

Uanset hvornår I vælger at inddrage os i en opgaveløsning, er det vores mål, at det skal være så nemt for jer som muligt. Derfor er vores løsninger sammensat med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Fokus på effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

KONTAKT OS

Lokal tilstedeværelse

Bredt branchekendskab