• BDO Global

Global organisation

BDO i Danmark er blot et enkelt led i en stor global organisation. BDO Global har 97.292 ansatte fordelt på 1.728 kontorer i 167 forskellige lande. Til trods for det verdensomspændende netværk arbejder alle medarbejdere med samme målsætning; at yde enestående service til virksomhedens kunder.

BDO i Danmark er derfor ikke blot tilstede lokalt og nationalt. Vi er ligeledes forankret globalt. Denne forankring giver unik adgang til ekspertviden om nationale forhold i de andre 167 BDO-lande, hvilket i særdeleshed kommer kunderne hos BDO i Danmark til gode.

Den globale BDO organisation betyder, at vi i Danmark kan servicere vores kunder i internationale sammenhænge med samme kvalitet, som vi servicerer dem inden for landets grænser. Det skyldes, at kvalitetsstandarder, revisionsmetodik og værktøjer er de samme på tværs af vores globale organisation.

BDO Global har derfor udviklet formålet ”People helping people achieve their dreams”, som knytter stærkere bånd til vores internationale netværk. Dette fælles formål skal hjælpe os med at fokusere på og arbejde hen mod det som betyder mest for os i BDO. Vi håber ligeledes, at det styrker det vedvarende internationale arbejde. Hos BDO arbejder vi alle sammen hen mod at hjælpe menneske med at opnå deres drømme.

Uanset hvor i verden kunderne kommer i kontakt med BDO, vil de opleve, at alle er forpligtet af den samme internationale vision: BDO stands for exceptional client service, delivered by exceptional people.

Du kan læse mere om BDO Global og det globale samarbejde på www.bdo.global
 

Læs vores globale artikler