• BDO Global

Global organisation

BDO i Danmark er blot et enkelt led i en stor global organisation. BDO Global har 91.054 ansatte fordelt på 1.658 kontorer i 167 forskellige lande. Til trods for det verdensomspændende netværk,arbejder alle medarbejdere med samme målsætning; at yde enestående service til virksomhedens kunder.

BDO i Danmark er derfor ikke blot tilstede lokalt og nationalt. Vi er ligeledes forankret globalt. Denne forankring giver unik adgang til ekspertviden om nationale forhold i de andre 167 BDO-lande, hvilket i særdeleshed kommer kunderne hos BDO i Danmark til gode.

Den globale BDO organisation betyder, at vi i Danmark kan servicere vores kunder i internationale sammenhænge med samme kvalitet, som vi servicerer dem inden for landets grænser. Det skyldes, at kvalitetsstandarder, revisionsmetodik og værktøjer er de samme på tværs af vores globale organisation.

Uanset hvor i verden kunderne kommer i kontakt med BDO, vil de opleve, at alle er forpligtet af den samme internationale vision: BDO stands for exceptional client service, delivered by exceptional people.

Du kan læse mere om BDO Global og det globale samarbejde på www.bdo.global
 

Læs vores globale artikler