Nyhedsbreve

BDO i Danmark (BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670) udsender løbende nyhedsbreve. Udfyld dine oplysninger nedenfor og vælg hvilke nyhedsbreve, du vil modtage, og hvilke interesseområder du har, så sørger vi for at holde dig opdateret på det, der betyder noget for dig. 

 

Få overblik over vores nyhedsbreve

BDO i Danmark udsender løbende nyhedsbreve. Få et overblik over dem herunder og få mere at vide om, hvad du kan forvente at modtage af nyheder fra hver af dem.

Nyt fra BDO

Uanset branche og jobtitel sørger vi for at holde dig skarp med topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag. Vi ajourfører dig med de seneste nyheder fra brancherne, invitationer til seminarer, gode råd, analyser og dybdegående viden fra vores specialister. 

Depechen

Depechen er et nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Vi udsender det hver anden onsdag, og det er ganske gratis. Depechen indeholder ikke kun nyheder, men også korte artikler med gode råd om behandlingen af dagligdags problemstillinger inden for de tre områder. 

Kurser til det offentlige og private

Om du arbejder i den offentlige sektor, eller er virksomhedsejer eller medarbejder i en privat virksomhed, vil vores nyhedsbreve om kurser meget vel have relevans for dig. Vi opdaterer dig med, hvilke kurser, webinarer og temadage, BDO tilbyder. 

Real Estate

Real Estate er et nyhedsbrev, der henvender sig til personer og virksomheder med interesse i boligmarkedet og generel real estate, herunder køb og salg af ejendomme, ejendomsudvikling og -investering. 

Databeskyttelse og cybersikkerhed

Vi sender jævnligt nyheder ud, som holder dig opdateret på relevante informationer inden for blandt andet GDPR og NIS2. Du modtager nyhederne direkte i din indbakke helt gratis, når der er aktuelle ændringer, tilpasninger, opdateringer eller nye vejledninger indenfor databeskyttelse og cybersikkerhed, som vedrører dig og din organisation. 

Tax Watch

Tax Watch is our English-language newsletter including Tax, Customs, VAT and selected corporate and employment law issues. It provides our international audience with insights into the latest news and developments in Denmark across legal areas and industries, which are relevant to know when doing business in Denmark. 

Energi & Forsyning

Energi & Forsyning er et nyhedsbrev, der henvender sig til enkeltpersoner og virksomheder med interesse i energimarkedet og forsyningssektoren, herunder produktion, distribution og forvaltning af energi og forsyningsinfrastruktur. Med vores dybe forståelse for regulering og økonomi inden for energi- og forsyningssektoren, udsender vi månedligt relevante artikler, der giver dig et omfattende overblik over nye initiativer eller trends, der påvirker sektoren.