• Handel, Service og Detail

Handel, Service og Detail

Vi har stor indsigt og viden om revision og rådgivning på handel, service og detailområdet.
Optimering og sikring af forretningen er målet, og derfor er vores rådgivning konkret og fokuseret, uanset hvilken del af handel, service og detailfaget jeres virksomhed tilhører.

Vores specialister videndeler og er aktive i netværks- og brancheorganisationer indenfor området handel, service og detail. Professionelle revisorer, fagkonsulenter, moms, afgifts- og skatteeksperter m. fl. giver BDO den fornødne viden til at dække hele fagspektret under handel, service og detail.

Er du eksempelvis i tvivl om skat, moms og it-sikkerhed eller usikker på, hvordan du skal håndtere administrationen og bogføringen i tilknytning til din webshop, så skal du være velkommen til at tage kontakt til BDO. Vi har kompetencerne. Hent vores brochure om webshops.
 

Hent brochure til webshops
 

Overvejer du at etablere en restaurant, men er du i tvivl om skat, moms og it-sikkerhed, eller er du usikker på, hvordan du skal håndtere administration og bogføring, så skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Vi har kompetencerne. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde i vores brochure om restaurenter. 

Hent brochure om restaurenter 
 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål