• Mennesker og værdier

Mennesker og værdier

Vi stræber hele tiden efter at udvikle BDO som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, et balanceret arbejdsliv, høj arbejdsglæde, og hvor vi gennem engagement og ansvar arbejder for at opfylde vores strategi.

Vi har længe efterlevet vores værdisætning ”Indlevelse skaber udvikling” og netop derfor ræsonnerer vores formål om at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme hos alle i BDO, da den afspejler vores allerede eksisterende tilgang, værdisæt, adfærd og ambitioner.

BDO er en virksomhed af mennesker for mennesker, og alle vores mere end 1.400 medarbejdere arbejder hen mod at efterleve formålet om at være mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme for såvel kunder som kolleger. 

 

BDO har et stærkt DNA

Vores forretning bygger på et stærkt DNA, hvor vores faglige og personlige kompetencer udgør strengene.

Fagligheden er udgangspunkt for alt, hvad vi gør. Vores revisorer, specialister og konsulenter er opdaterede om lovgivning og regler. Samtidig har de national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden.

Den anden streng i vores DNA udgøres af de personlige kompetencer. Vi forventer ikke kun, at du er fagligt dygtig, men også at du besidder stærke menneskelige kompetencer som blandt andet engagement, indlevelse og ansvarlighed.

Fordi relationer skaber værdi.