Du er altid velkommen hos BDO

Hos os er det personlige og det professionelle ikke modsætninger, men derimod hinandens styrker og forudsætninger.

Udgangspunktet for os som relationsskabende videnvirksomhed er den tætte dialog mellem kunde og rådgivende revisor. Fordi vi kombinerer faglige og personlige kompetencer, er vi opmærksomme på at sætte det rette team i forhold til kundens virksomhed helt fra begyndelsen.

Nærheden til de lokale markeder og indlevelsen i vores kunders udfordringer gør BDO unik. Dette - kombineret med vores størrelse, de fem forretningsenheder, et stærkt internationalt netværk og styrken til at investere i fremtiden - giver os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder. Kort sagt får du som kunde hos os fagligheden, tyngden og rækkevidden, som hos de andre store selskaber, i kombination med indlevelsen og nærheden lokalt.

Til forskel fra andre store internationale revisionsfirmaer er nationalt ejerskab og national ledelse fundamentet for BDO’s internationale samarbejde. Det er vores klare overbevisning, at kun gennem den lokale indsigt og indlevelse i kundernes forretning lykkes koblingen til en international bredde og dybde. 

Events, Webinarer + Mere

Events
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
Webinarer
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer