Velkommen

Du er altid velkommen hos BDO

Vi vil gerne byde dig velkommen. Velkommen til en rådgivnings- og revisionsvirksomhed, hvor det personlige og det professionelle ikke er modsætninger, men derimod hinandens styrker og forudsætninger. En rådgivnings- og revisionsvirksomhed, hvor udgangspunktet som relationsskabende videnvirksomhed er den tætte dialog mellem kunde og rådgivende revisor. Det er i denne kombination mellem det faglige og de personlige kompetencer, at vi sætter det helt rette team i forhold til kundens virksomhed helt fra begyndelsen.

håndtryk

Nærheden til de lokale markeder og indlevelsen i vores kunders udfordringer gør BDO unik. Dette - kombineret med vores globale størrelse, et stærkt internationalt netværk og styrken til at investere i fremtiden - giver os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder. Kort sagt, får du som kunde hos os fagligheden, tyngden og rækkevidden, som hos de andre store selskaber, men dette alt sammen i kombination med indlevelsen og den lokale nærhed.

Til forskel fra andre store internationale revisionsfirmaer er nationalt ejerskab og national ledelse fundamentet for BDO’s internationale samarbejde. Det er vores klare overbevisning, at kun gennem den lokale indsigt og indlevelse i kundernes forretning lykkes koblingen til en international bredde og en lokal dybde.

Book et møde

Kontaktpersoner