København

Vores kontor i København er placeret i smukke omgivelser på havnefronten i København i hjertet af Vesterbro. I smørhullet mellem Islands Brygge, Kødbyen og Hovedbanegården ligger BDO i en arkitekttegnet, moderne og skandinavisk inspireret bygning med udsigt til kanalen. Her huser vi 200 medarbejdere, heraf 23 statsautoriserede revisorer.

At være en mangfoldig arbejdsplads på 200 medarbejdere kommer os til gode på mange områder. Først og fremmest har vi en stor gruppe af højt kvalificerede medarbejdere, der støtter og hjælper hinanden til at yde dig og din virksomhed den bedst mulige service. Vi har specialister inden for flere områder, deriblandt revision af alt fra enkeltmandsvirksomheder til store koncerner, it og rådgivning, corporate finance og skat og moms. Herunder kan vi tilbyde en bred vifte af branchespecialister, som kan give den mest kompetente rådgivning og sparring i relation til netop din branche i almindelighed og din virksomhed i særdeleshed.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Med strategien ”Indlevelse skaber udvikling” har vi sat fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende revision og rådgivning. Vi går op i at møde kunderne i øjenhøjde og sætter respekt og relationer i forhold til kunden højt. Vi er tæt på i hverdagen og holder os opdaterede på det nationale erhvervsliv. Samtidig har vi et stort internationalt netværk, der giver os mulighed for at yde rådgivning, som gælder på tværs af landegrænser.

Kom og besøg os på Havneholmen 29, 1561 København V. Der er gode transportmuligheder med bus, S-tog og parkeringstilladelser kan hentes i receptionen.

København
Havneholmen 29
1561 København V,  1561
+4539155200
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Torsdag d. 3. oktober, fredag d. 4. oktober og mandag d. 7. oktober | København og Herning

    Budgetworkshop for Frie Skoler

    Få overblik over din skoles økonomi og kom udsving i elevtal og tilskud i forkøbet...

Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer

Medarbejdere / Kontaktpersoner