Nuuk

Grønland

Rådgivning, revision og regnskab i Grønland

Statsautoriseret revisor i Grønland med fuld adgang til et verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere og branchespecialister i Danmark og resten af verden. Det er noget af det, der gør BDO i Grønland til et oplagt valg som din revisor og rådgiver.

Vi er din sparringspartner hele vejen igennem; vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer i Grønland.

For os handler god rådgivning om indlevelse i kundens og virksomhedens situation. I kombination med kvalificeret ekspertviden tror vi nemlig på, at indlevelse er vejen til udvikling. Vi sætter en ære i at møde dig der, hvor du er, og er stærkt forankrede i lokalområdet med et indgående kendskab til hverdagen for dets virksomheder og organisationer. Indsigt og forståelse for dine udfordringer og muligheder er udgangspunktet for at skræddersy løsninger og services, som hjælper dig med at realisere dit fulde potentiale. Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af den situation, du befinder dig i. Vores engagerede medarbejdere kan trække på et netværk af anerkendte eksperter inden for områder som skat (nationalt og internationalt), finansiel rådgivning, IT-sikkerhed, ESG, regnskabssystemer og meget mere.

Vælger du BDO i Grønland som revisor og rådgiver, får du kvalificeret sparring og rådgivning omkring alle aspekter af din virksomhed eller organisation.

global revisor

Global revisor med lokalt kendskab i Grønland

Hos os får du det, der kan beskrives som en global lokal revisor.

Vi tilbyder dig det bedste af to verdener. Du får en lokal revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen – en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive netop din forretning - og dig. BDO i Grønland er centralt beliggende i Nuuk.

Hos os får du samtidig alle fordelene af vores størrelse og vores specialister. Vi er en integreret del af Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder og med 34 kontorer rundt om i Danmark. Internationalt har vi cirka 115.000 ansatte og eksperter, og vores globale netværk og internationale vision betyder, at vi altid har direkte adgang til ekspertviden om nationale forhold i de mere end 166 medlemslande  

Med andre ord kan vi tilbyde en blanding af lokal og global indsigt, ekspertise, specialkundskaber og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.

Revision – få indsigt der rækker ud over årsregnskabet

Gennemgangen af regnskaber er det, de fleste forbinder med revision, men en revisors arbejde kan bruges til meget mere.

Hos os er revision en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde kan være udgangspunktet for forbedringer af den daglige drift, fastlægning af strategiske målsætninger, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere. Vores revisorer, specialister og medarbejdere har fokus på, hvordan data og informationer behandlet under revision kan skabe merværdi. Er der eksempelvis mulighed for at omsætte finansielle- og regnskabsdata til effektiviseringer af arbejdsgange og strømlining af interne processer? Vi holder altid et vågent øje på den type spørgsmål og deres mulige svar gennem hele revisionsarbejdet. Det er en tilgang, vi kalder for værdibaseret rådgivende revision, og som er stærkt integreret i vores professionelle og personlige DNA.

Samtidig leverer vi en neutral og objektiv gennemgang af den finansielle situation, og vores statsautoriserede revisorer og en bred vifte af kompetente og specialiserede medarbejdere sørger for, at du overholder alle lovpligter og regler, samtidig med at du får den bedst mulige service og oplevelse.

Med os som revisor får du en gennemgang af den finansielle situation, som både giver ro i sindet og kan lede til forbedringer af bundlinjen.


revision grønland


offentlig revision

Den offentlige sektor i Grønland

I den offentlige sektor leverer vi revision, rådgivning og tilsynsydelser. Vi reviderer kommuner samt en række offentlige institutioner. Som rådgiver løser vi udviklings- og analyseopgaver for Selvstyret og kommunerne bl.a. i forbindelse med OPP, arealudvikling og havne- og offshore aktiviteter. Vi rådgiver ved etablering af samarbejde mellem offentlige myndigheder og private virksomheder, og vi forvalter større projekter, der kan bidrage til, at den offentlige sektor holder trit med udviklingen i samfundet. Vores faglige tilsynsydelser retter sig både mod institutioner og mod den enkelte borger.

Udvikling og effektivisering

Vi er blandt de førende konsulenthuse for rådgivning til den offentlige sektor. Vi samarbejder med et betydeligt antal kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner og staten. Vores ambition er at sætte et mærkbart aftryk til udvikling og effektivisering af den offentlige sektor både som et mål i sig selv, og fordi en velfungerende offentlig sektor er væsentlig for vores velfærd og velstand.

Stærke metodiske kompetencer og faglig indsigt

Vi kombinerer indsigt i de særlige rammevilkår, nye vinkler, stærke metodiske kompetencer og faglig indsigt, så vi skaber størst mulig værdi for vores kunder.


Brug for støtte? Lad vores Business Services & Outsourcing-afdeling træde til

Gennem vores store erfaring inden for Business Services & Outsourcing kan du få mere tid og mulighed for at overkomme uforudsete hændelser. Vores kolleger i Danmark kan blandt andet træde til, hvis der er behov for mere tid til kerneopgaverne eller ekspertbistand ved midlertidige tab af nøglemedarbejdere. Vores viden, vilje og motivation driver vores arbejde, og i samarbejde med den enkelte kunde skaber vi løsnings- og fremtidsorienterede resultater.

Vi tilbyder fuld eller delvis outsourcing af arbejdsopgaver eller -funktioner såsom bogføring og økonomistyring. Med andre ord sikrer du, at der er tid og fokus til det, der er virksomhedens eller organisationens kernerfokus. Vi gør, hvad vi gør bedst – så du har overskud til at gøre det samme.

Løn, bogholderi, administration og midlertidig management-støtte er blot nogle af opgaverne, vi kan assistere med. Vores kolleger er baseret i Danmark, så arbejdet udføres online. I alle tilfælde skræddersyes samarbejdet til dine behov og leveres med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed
  • Målretning efter dine behov.


nordlys

BDO i Grønland: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Grønland er et af Grønlands største og førende revisions- og rådgivningshuse.

Vi har tradition for at betjene store som små virksomheder, institutioner og kommuner i Grønland. Stærkt forankret i den grønlandske hverdag har vi et solidt og mangeårigt kendskab til de grønlandske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Kontaktperson