Kalundborg

Rådgiver og revisor i Kalundborg

Hvis du er på udkig efter en revisor, så er vi det oplagte valg. Vi er Kalundborg og omegns bedste samarbejdspartner inden for revision, regnskab og rådgivning. Og den udmelding bakkes op af vores kunder.  

Udgangspunktet er en tilgang, hvor proaktiv indsigt er i højsædet. Hvad enten det drejer sig om revision, regnskab, skat, moms, cybersikkerhed, EU-persondataforordningen (GDPR), IT-rådgivning eller noget helt andet, er fokus på information og rådgivning, der skaber merværdi og grundlag for vækst.  

Vi hjælper også virksomheder og organisationer i og omkring Kalundborg med at håndtere opgaver relateret til den daglige administration – fx bogholderi og lønadministration. 

Kontakt os eller aftal et møde på vores centrale Kalundborgkontor for at høre mere om vores services, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller organisation. 

Revision – meget mere end årsregnskab 

For de fleste handler revision om at gennemgå en virksomhed eller organisations regnskab. Formålet er en validering, godkendelse og gennemgang af den finansielle situation. Revision er ofte et lovkrav, og den skal gennemføres af en statsautoriseret revisor eller registreret revisor. 

Revision kan dog meget mere end det. Hos BDO Kalundborg er vores revisorer og revision fokuseret på at skabe indsigt, som kan operationaliseres både i dagligdagen og som fundament for fastlæggelse af langsigtede strategiske mål og budgetteringer. 

Det kalder vi for værdibaseret, rådgivende revision.  

Hvad enten det er årsrevision, rådgivning eller løbende gennemgang af regnskaber, holder vi konstant øje med, hvilke fakta og detaljer, der kan omsættes til tiltag, som øger effektivitet, robusthed og fleksibilitet hos vores kunder. På den måde er vi med til at fremtidssikre områdets virksomheder og organisationer.  

Samtidig giver vi virksomheder og organisationer i og omkring Kalundborg vished for, at de er i compliance med alle gældende regler og love – og det via services, der kan forbedre bundlinjen. 

BDO Kalundborg – Din partner til revision, regnskab og rådgivning 

BDO Kalundborg rådgiver og servicerer en bred vifte af brancher. På kontoret står vi klar med indlevelse, der skaber udvikling, og kvalificeret sparring, som muliggør allround optimering af vores kunders forretning.   

Vi hjælper blandt andet med: 

Med vores stærke BDO-bagland har vi samtidig direkte adgang til nogle af Danmarks førende specialister inden for en lang række områder inklusive skat, moms, IT-revision, virksomhedshandel, revision af offentlige institutioner og cybersikkerhed. 

BDO – Fra hjertet af Kalundborg til hele verden 

Kalundborg er et dynamisk handels- og oplandscentrum for Vestsjælland, og på BDO-kontoret, der er smukt beliggende med kig til Kalundborg Fjord, rådgiver vi en stor del af byens og oplandets mange aktive erhvervsvirksomheder. 

Som Peter Westergaard, Senior Partner i Kalundborg, siger det: 

”Kontakten med vores kunder foregår gennem deres faste kontaktperson. Via BDOs nationale og internationale profil med kontorer i mere end 160 lande får vores kunder, sammen med deres kontaktperson i Kalundborg, mulighed for at trække på et særdeles stærkt bagland med både specialafdelinger og internationale kontakter. Vi kan således både tilbyde kunderne lokal indsigt og globalt udsyn.” 

Det internationale BDO-netværk sikrer det globale udsyn, så virksomhederne i Kalundborg og omegn kan vokse sig store, uden de vokser fra vores brede vifte af rådgivningskompetencer. 

Kontaktperson