BDO i Svendborg tilbyder meget mere end revision

Dansk Revision Svendborg blev fra d. 1. oktober 2017 en del af BDO. Det skete efter et ønske om at blive en del af et stærkere fagligt fællesskab.

Revisions- og rådgivningshuset BDO i Svendborg er et af byens største og førende revisions- og rådgivningshuse med godt 25 engagerede medarbejdere.

Store og små virksomheder betjenes sammen med virksomheder, institutioner og kommuner på Fyn. Kendskabet til de sydfynske virksomheder og deres udfordringer er solidt og mangeårigt.

BDO kontoret er dybt forankret i Svendborg og derfor helt tæt på det lokale erhvervsliv. Vi møder dig, som er kunde, i øjenhøjde – lige der hvor du er. Vi lever os ind i det, der er din virkelighed og din virksomheds udfordringer.  Erfaringerne, kompetencerne og modet til at yde dig kvalificeret sparring og rådgivning har vi.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Via vores Administrative Services afdeling tilbyder vi helt eller delvist outsourcing af dit bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Du overlader det trygt til os, og alt afhængig af dig og dine behov, kan det laves helt papirløst.
 

Det bedste fra to verdener

Hos BDO i Svendborg får du det bedste fra to verdener: Du får den lokale revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen – en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive netop din forretning - og dig. Samtidig får du alle fordelene af BDO´s størrelse og vores specialister.

BDO i Svendborg er centralt beliggende på de arealer, der tidligere husede Svendborg Værft, Frederiksø 2, midt i Svendborgs nye og kommende erhvervscentrum, hvor vi har gode og gratis parkeringsforhold.

BDO i Svendborg udgør sammen med vores kontorer i Middelfart, Faaborg, Nyborg, Bogense og Odense den stærke fynske BDO-region, der tæller 120 medarbejdere, hvor af 10 er statsautoriserede revisorer.

BDO i Svendborg

BDO Svendborg flyttede den 1. oktober 2017 ind i Dansk Revisions lokaler på Norgesvej 2, 5700 Svendborg.

 

 

Svendborg
Norgesvej 2
Svendborg,  5700
+4563216000
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer