Haderslev

Rådgivning, revision og regnskab i Haderslev

Statsautoriseret revisor i Haderslev med et vidtfavnende nationalt og internationalt netværk. Det er noget af det, du får, når du har BDO i Haderslev som revisor og rådgiver.

Revision og rådgivning med lokalkendskab og forståelse for den situation samt de udfordringer og muligheder, virksomheder og organisationer i og omkring Haderslev står over for, er blandt vores kerneservices. Et nationalt og globalt netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister og kontorer er med til at give dig de bedste muligheder for at nå dine mål og ambitioner.

Vi sætter en ære i indlevelse og i at møde dig i øjenhøjde der, hvor du er. Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret rådgivning på alle dele af din virksomhed eller organisation.

Vores revision og revisors arbejde er bygget op omkring ekspertviden, indgående branchekendskab og forståelse for, hvor du er - og gerne vil hen. Det, tror vi, er vejen til udvikling. Vores lokale branchespecialister, rådgivere og revisionseksperter kan rådgive dig om alle aspekter af det marked og den situation, du befinder dig i.

Med andre ord giver vi vejen til sparring, revision og rådgivning, der hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.

 

BDO i Haderslev: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Haderslev er byens største revisions- og rådgivningsvirksomhed med 24 ansatte, heraf fire statsautoriserede revisorer. Vi tilbyder fuldt dækkende services inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Haderslev.

Vi kan fx hjælpe dig med:

 • Revision
 • Regnskab
 • Økonomisk rådgivning
 • Budgetter
 • Rådgivning om skat og moms
 • Rådgivning om afgifter og told
 • Rådgivning til iværksættere
 • Generationsskifte
 • Køb og salg af virksomheder
 • Outsourcing
 • Online-økonomisystemer
 • Administrativ service
 • Økonomisk og menneskelig sparring om vækst og udvikling, hvor både virksomheden, indtjening og mennesker er i fokus.

Revision og rådgivning fra Haderslev med global rækkevidde

Revisor med fokus på Haderslev og omegn kombineret med global rækkevidde og tilstedeværelse. Vi tilbyder det bedste af to verdener: En lokalt forankret revisor bakket op af et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter rundt om i 166 lande.

Vi er tæt på det lokale erhvervsliv i og omkring byen. Vi kender virksomhederne i vores region, har brancheindsigt og stor erfaring, som kan bidrage til at få det bedste ud af de økonomiske udfordringer og muligheder, netop din virksomhed står overfor. Vores kontor ligger centralt i Haderslev og byder på gode parkeringsmuligheder. Vi er altid klar til en snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det være sig på kontoret, over telefonen eller via e-mail. 

BDO i Danmark er en af landets største revisions- og rådgivningsvirksomheder. På landsplan har vi 34 kontorer, der tæller nogle af Danmarks fremmeste eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere. Med os får du fuld adgang til de fordele, som netværket byder på. Det samme gælder internationalt, hvor BDO har omkring 115.000 ansatte og eksperter.

Med os får du en rådgiver og revisor, der har lokal ekspertviden om alle lokale, regionale og nationale forhold herhjemme og i de mere end 166 medlemslande, hvor vi er aktive. 

Få plads til mere med BDO’s Business Services & Outsourcing-afdeling

Er der behov for mere tid til kerneopgaverne? Er en nøglearbejder pludselig væk på grund af sygdom?

Det er sådanne situationer, hvor BDO’s Business Services & Outsourcing-services kan hjælpe. Vi skaber mere plads i hverdagen og hjælper med at overkomme uforudseelige overraskelser. Sammen med dig skræddersyer vi løsninger, som giver dig adgang til vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise på den bedst mulige måde.

Overlad arbejdsopgaver eller -funktioner fuldt eller delvist til os. Det gælder blandt andet bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi, og midlertidig management-støtte. Det giver mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du vælger, hvorvidt vi udfører arbejdet på dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.

Kontaktpersoner