København

Rådgiver og revisor i København

Statsautoriseret revisor i København, specialister og ekspertrådgivere samt et tæt samarbejde med et verdensomspændende netværk.

Vores kontor i København er et af landets førende revisions- og rådgivningshuse. Vi hjælper både private virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i og omkring København med rådgivning, revision og regnskab. Vi har professionelle revisorer og specialister inden for områder som skat, moms, cybersikkerhed, virksomhedssalg, generationsskifte og meget mere. Vi kan desuden tilbyde en bred vifte af branchespecialister, som kan give den mest kompetente rådgivning og sparring i relation til netop din branche.

Vores rådgivere og revisorer i København er klar til at hjælpe dig – uanset hvilken situation du og din virksomhed står i. Vi er helt tæt på vores kunder og på erhvervslivet i København og omegn, og vi har et solidt og mangeårigt kendskab til deres muligheder og udfordringer.

Regnskab, rådgivning og revision i København

Uanset om der er tale om små, mellemstore eller store virksomheder, så kan BDO i København hjælpe med regnskab, revision og rådgivning. Hos os får du kvalificeret sparring og rådgivning omkring alle aspekter af din virksomhed eller organisation, og vores rådgivere og statsautoriserede revisorer hjælper dig altid med at opnå dine mål og dit fulde potentiale.

BDO i København kan blandt andet hjælpe dig med:

Vi har desuden en Business Services & Outsourcing afdeling, hvortil du kan outsource din bogføring, løn, momsadministration og øvrige administrative services. Vi træder til i både spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom og/eller ved outsourcing af hele eller dele af din virksomheds økonomi- og regnskabsfunktion. På den måde får du mere tid til det, der skaber værdi for din virksomhed.

Eksperter både lokalt, nationalt og globalt

Uanset om du skal finde en revisor, en branchespecialist, en rådgiver eller en bogholder i København, får du hos os både dyb, faglig indsigt i dit nærområde og et globalt udsyn, der åbner op for nye muligheder for dig og din virksomhed.

Vi har 34 kontorer fordelt over hele Danmark, og vores nationale og internationale netværk findes i mere end 166 lande og tæller i alt over 115.000 ansatte. Derfor kan du få rådgivning, som gælder på tværs af landegrænser. Med BDO i København som rådgiver og revisor får du altså både et lokalt fokus og en verdensomspændende rækkevidde.

Kontaktpersoner