Ejstrupholm

Rådgivning, revision og regnskab i Ejstrupholm

Statsautoriseret revisor i Ejstrupholm med direkte adgang til et nationalt og internationalt netværk af branchespecialister, ekspertrådgivere og kontorer. Med BDO i Ejstrupholm som din revisor og rådgiver, er det nogle af de fordele, der venter.

Vores rådgivnings-, revisions- og regnskabsservices bygger på et møde med dig i øjenhøjde der, hvor du er. Indgående kendskab til din situation, suppleret med bred brancheindsigt og stor erfaring er med til at gøre os til den foretrukne partner for mange store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer i Ejstrupholm og omegn.

God rådgivning og revision handler for os om indlevelse og forståelse. Vi lægger vægt på tætte og længerevarende forretningsforhold. Det giver begge parter det bedste grundlag for kvalificeret rådgivning og sparring, der kan bruges i dagligdagen. Det, tror vi, er vejen til udvikling og fremtidssikring.

BDO i Ejstrupholm: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Ejstrupholm tilbyder en fuldt dækkende portefølje af services inden for regnskab, revision og rådgivning. Vi betjener store som små virksomheder og offentlige institutioner i Ejstrupholm og omegn med et stærkt fundament i et mangeårigt kendskab til forholdene, mulighederne og udfordringerne, som de står overfor.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Fra Ejstrupholm og verden rundt

BDO i Ejstrupholm er en global og lokal revisor. Vi tilbyder nemlig det bedste af to verdener: En lokal forankret revisor med stærk repræsentation i hele Danmark og et verdensomspændende netværk af eksperter og kontorer.

Vi er tæt på det lokale erhvervsliv og sætter en ære i at være naturlige og ligefremme. Indsigt og indlevelse i lokalområdet, dets virksomheder og organisationer er en del af drivkraften og DNA’et for. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig.

Danmark er godt dækket af BDO med i alt 34 kontorer, der tæller nogle af landets fremmeste eksperter og specialister inden for moms, afgifter, skat, handel og generationsskifte af virksomheder, IT, cybersikkerhed, automatisering mv.

Med BDO i Ejstrupholm er der fuld adgang til fordelene fra vores størrelse og specialister. Det gælder også globalt, hvor BDO tæller godt 115.000 ansatte og eksperter. Via vores globale netværk kan du altid få adgang til ekspertviden om alle relevante lokale, regionale og nationale forhold i de mere end 166 medlemslande, hvor BDO er til stede. 

Med andre ord tilbyder vi en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.

Få plads og stabilitet med BDO’s Business Services & Outsourcing-afdeling

Nogle gange er der for meget pres i hverdagen, og det kan være svært at få tid til kerneopgaverne. Andre gange kan pludselig sygdom eller fravær skabe midlertidige arbejdspukler. Det er nogle af de situationer, du kan overkomme med BDO’s Business Services & Outsourcing-services.

Mindsk driftsforstyrrelser ved uforudsete hændelser som tab af nøglemedarbejdere, og få mere tid til det, som du og dine ansatte brænder for. Sammen skræddersyr vi løsninger, som giver dig de bedste muligheder for at udnytte vores erfarne medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise.

Outsourcing af arbejdsopgaver eller -funktioner kan ske helt eller delvist. Vores Business Services & Outsourcing kan blandt andet varetage bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte.

Du kan vælge, om arbejdet skal udføres on-site eller online.

BDO i Ejstrupholm har til huse midt i byen på Søndergade 1-3 7361 Ejstrupholm, hvor vi har gode parkeringsforhold. 

Kontaktperson