Viborg

Lokal statsautoriseret revisor i Viborg

Statsautoriseret revisor i Viborg med direkte adgang til bredt nationalt og verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister og kontorer. Med BDO i Viborg som din revisor og rådgiver er det nogle af fordelene, du kan udnytte.

Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer i og omkring Viborg.

Vores revisorer, branchespecialister, rådgivere og regnskabseksperter står klar til at rådgive dig om alle aspekter af din virksomhed. Sammen finder vi de optimale løsninger, der hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale. Det sker blandt andet takket være vores nationale og internationale netværk af førende eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Viborg er en af byens største revisions- og rådgivningsvirksomheder og har en stærk lokal forankring i byen med tætte forbindelser til det lokale erhvervsliv. Vi tilbyder komplet dækkende services inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder og institutioner i og omkring Viborg.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Revision og rådgivning fra Viborg og verden rundt

Revisor i Viborg med fokus på og forståelse for situationen i Midtjylland bakket op af et verdensomspændende netværk. BDO i Viborg kan tilbyde dig begge dele. Vi er nemlig en lokal revisor med en central placering i stadionkomplekset i hjertet af Viborg, som øger synlighed og tilgængelighed. Som del af BDO-netværket har du samtidig adgang til fordelene ved et fintmasket nationalt og internationalt netværk, der dækker mere end 166 lande.

BDO i Viborg er en af byens fremmeste revisions- og rådgivningsvirksomheder, og sætter en ære i at være tæt på det lokale erhvervsliv. Vi kender situationen for virksomhederne i vores region. Via bred erfaring og brancheindsigt har du en revisor og rådgiver, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af de forretningsmæssige udfordringer og muligheder, du står overfor.

Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig - enten på kontoret, over telefonen eller via e-mail. 

BDO er en af verdens største netværk af revisorer og rådgivere. I Danmark finder du 34 BDO-kontorer, der tæller nogle af landets stærkeste eksperter inden for blandt andet skat, moms, IT-sikkerhed og meget mere.

Internationalt har BDO omkring 115.000 ansatte. Det globale netværk gør, at du med os har adgang til lokal ekspertviden om alle nationale forhold, hvor end du er – eller ønsker at være - aktiv.

Få overskud med BDO Business Services & Outsourcing

For lidt tid til kerneopgaverne, pludseligt sygefravær og midlertidige arbejdspukler. Listen over mulige forstyrrelser for effektiv drift fortsætter. I den slags tilfælde – og mange andre – kan BDO’s Business Services & Outsourcing-services træde til.

Vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise kan give mere plads i hverdagen og bedre evne til at overkomme uforudsigelige hændelser uden, at det går ud over driften eller forretningsudviklingen.

Få mere tid til det, du brænder for ved sammen med os at definere og implementere skræddersyede løsninger, hvor arbejdsopgaver eller -funktioner outsources helt eller delvist. Overlad fx ansvaret for bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle.

Du kan vælge, hvorvidt arbejdet udføres on-site eller online.


Kontaktperson