Bogense

Revisor i Bogense

Hos BDO i Bogense får du det bedste af to verdner. Vores revisorer har både dyb, faglig indsigt i dit lokalområde og et globalt netværk, der kommer din virksomhed til gode. Dette er blandt de mange fordele ved at vælge BDO Bogense som din revisor og rådgiver. Vi er en af Bogenses førende revisions- og rådgivningshuse og fungerer som revisor, regnskabsekspert og rådgiver for store og små virksomheder, institutioner og fynske kommuner.

Vi tager altid afsæt i vores tætte forbindelse til og forståelse for lokalområdet, og vi har en solid, mangeårig viden om de nordfynske virksomheder, deres dagligdag og udfordringer.

Vi møder dig i øjenhøjde – der hvor du er. Vi lever os ind i dig og din virksomhed, og vi har erfaringen, kompetencerne og modet til at give kvalificeret sparring og rådgivning.

Sådan kan en revisor hjælpe dig

Som udgangspunkt er en revisor en, der gennemgår din virksomheds eller organisations regnskaber. Men en revisor kan bruges til meget mere end blot at give en neutral og objektiv vurdering af regnskaber og sikre, at de overholder gældende lovkrav og complianceregler. En revisor kan samtidig hjælpe med at skabe proaktiv indsigt, der både er til fordel for virksomheden selv og for dens investorer og samarbejdspartnere.

For os er det derfor vigtigt, at vores revisorer er rådgivende, og at de kan skabe merværdi og indsigt, som virksomheden kan bruge i alt fra daglig drift til understøttelse af strategiske mål og budgetter. Vi kalder det for værdibaseret rådgivende revision.

Hos BDO i Bogense giver vi med andre ord virksomheder og organisationer i Bogense og omegn sikkerhed for, at deres regnskaber overholder gældende regler og love samtidig med, at vores arbejde kan lede til direkte forbedringer på bundlinjen.

Overlad det administrative arbejde til os

Løs op for en travl hverdag, og få mere tid til at fokusere på de opgaver, som skaber værdi for din virksomhed. Vi tilbyder hel eller delvis outsourcing af opgaver som bogholderi, herunder moms- og lønindberetning, lønadministration og interim management. Du kan overlade det trygt til os, og al afhængig af dig og din virksomheds behov, kan arbejdet udføres on-site og helt papirløst.

Uanset hvordan samarbejdet tager form, er vores mål altid at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor kan vores løsninger tilpasses dine behov og leveres med fokus på:

  • fleksibilitet
  • effektivitet og kvalitet
  • faglig sparring
  • feveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

BDO Bogense: Rådgivning, revision og regnskab

Hos BDO i Bogense får du det bedste fra to verdener: Du får den lokale revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen – en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive netop din forretning og dig. Samtidig får du alle fordelene ved BDO’s størrelse og vores globale netværk.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Revision fra Bogense midtby og ud til hele verden

Vores kontor i midten af Bogense huser engagerede medarbejdere, heraf en statsautoriseret revisor, som står klar til at yde rådgivning på højt niveau.

Kontoret er forankret i Bogense, og derfor er vi tæt på det lokale erhvervsliv. BDO i Bogense udgør sammen med vores kontorer i Middelfart, Faaborg, Nyborg, Svendborg og Odense den stærke fynske BDO-region, der tæller 120 medarbejdere, hvoraf 10 er statsautoriserede revisorer. Samtidig får du alle fordelene af vores størrelse og specialister – både i Danmark og de mere 165 andre lande, hvor vi har kontorer.

 

Åbningstider

Vores åbningstider er tirsdag, onsdag og torsdag fra 08:00 - 15:00.

 

Kontaktpersoner