Køge

Rådgiver og revisor i Køge

BDO i Køge er din lokale, statsautoriserede revisor med indgående kendskab til erhvervslivet i Køge og omegn. Vi tilbyder professionel revision og rådgivning til virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi sætter en ære i at skabe merværdi for vores kunder, og vi hjælper både private virksomheder, organisationer og offentlige institutioner med rådgivning, revision og regnskab.

Som en del af et verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister og kontorer, kan BDO i Køge give den mest kompetente rådgivning og sparring i relation til din branche. Vores rådgivere og revisorer i Køge er klar til at hjælpe dig – uanset hvilken situation du og din virksomhed står i. Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, og vi lever os ind i din situation og dine udfordringer. Vi har den erfaring og kompetencer, der skal til for at yde kvalificeret sparring, revision og rådgivning. Vores rådgivere og revisorer i Køge er klar til at hjælpe dig – uanset hvilken situation du og din virksomhed står i. 

Rådgivning, regnskab og revision i Køge

Som din lokale revisor i Køge, har vi en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, som er specifikke for erhvervslivet i området. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i Køge og omegn, og vi kan hjælpe dig med alt fra økonomisk rådgivning og budgettering til udarbejdelse af årsregnskaber og rådgivning om skat, moms og afgifter. Vi kan også hjælpe dig med rådgivning om told, iværksætteri, generationsskifte, køb og salg af virksomheder, online-økonomisystemer, digitale ydelser, IT-rådgivning og digitale udfordringer, cybersikkerhed, persondata og GDPR.

Fra Køge til Kuala Lumpur: Eksperter både lokalt, nationalt og globalt

Uanset om du skal finde en revisor, en branchespecialist, en rådgiver eller en bogholder i Køge, får du hos os både dyb, faglig indsigt i dit nærområde og et globalt udsyn, der åbner op for nye muligheder for dig og din virksomhed.

Vi har 34 kontorer fordelt over hele Danmark, og vores nationale og internationale netværk findes i mere end 166 lande og tæller i alt over 115.000 ansatte. Derfor kan du få rådgivning, som gælder på tværs af landegrænser. Med BDO i Køge som rådgiver og revisor får du altså både et lokalt fokus og en verdensomspændende rækkevidde.

Vi leder løbende efter nye kolleger til spændende og udfordrende jobs. Så er du interesseret i at blive en del af vores kontor, kan du sende en uopfordret ansøgning via. knappen nedenfor.

Kontaktpersoner