Odense

Revisor i Odense

Statsautoriseret revisor i Odense og omegn med fuld adgang til fageksperter og kontorer rundt om i Danmark og i resten af verden. Det er noget af det, vi hos BDO i Odense kan skrive på visitkortet og tilbyde dig som revisor og rådgiver. Vi er din sparringspartner hele vejen igennem; vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer, i og omkring Odense.

For os handler god rådgivning om indlevelse i kundens og virksomhedens situation. I kombination med kvalificeret ekspertviden tror vi nemlig på, at indlevelse er vejen til udvikling. Vi sætter en ære i at møde dig der, hvor du er, og er stærkt forankrede i lokalområdet med et indgående kendskab til hverdagen for dets virksomheder og organisationer. Indsigt og forståelse for dine udfordringer og muligheder er udgangspunktet for at skræddersy løsninger og services, som hjælper dig med at realisere dit fulde potentiale. Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning. Noget vores kunder kan skrive under på og fortælle med om.

Vi er bredt involveret i erhvervsnetværk og det politiske miljø og ønsker at være en aktiv spiller i forhold til at udvikle Odense og erhvervslivet i og omkring Odense. Udvikling er et nøgleord hos os, og det sikrer vi gennem en fremadrettet revision og rådgivning i relation til både kunden og vores medarbejdere.

Vores branchespecialister sidder desuden klar til at rådgive dig om lige præcis det marked og den situation, som du og din virksomhed befinder dig i. Her kan blandt andet nævnes:

 • Erhvervsskoler
 • Forsyningsvirksomheder
 • Robotvirksomheder
 • Investering i fast ejendom
 • Gartneri
 • Internationale koncerner
 • Healthcare
 • Og meget mere.

Global revisor med centrum i Odense og Fyn

Hos os får du det, der kan beskrives som en global lokal revisor.

Vi tilbyder dig det bedste af to verdener. Du får en lokal revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen – en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive netop din forretning - og dig. BDO i Odense er centralt beliggende på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej i det ”Gamle Sukkerkogeri” midt i Odense Centrum, hvor vi har gode og gratis parkeringsforhold. Samtidig er vi hovedkontoret for det fynske område, hvor vi sammen med vores kontorer i Faaborg, Svendborg, Middelfart, Bogense og Nyborg tæller ca. 150 dedikerende BDO’ere.

Hos os får du samtidig alle fordelene af vores størrelse og vores specialister. Vi er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder og med 34 kontorer rundt om i landet, er der aldrig langt til en lokalt forankret støtte. Desuden tæller vi på Odense-kontoret nogle af Danmarks stærkeste eksperter inden for områder som told, moms, skat, IT-sikkerhed, køb og salg af virksomheder, energiafgifter og meget mere. Internationalt har vi cirka 115.000 ansatte og eksperter, og vores globale netværk og internationale vision betyder, at vi altid har direkte adgang til ekspertviden om nationale forhold i de mere end 166 medlemslande  

Med andre ord kan vi tilbyde en blanding af lokal og global indsigt, ekspertise, specialkundskaber og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.

Revision – få indsigt der rækker ud over årsregnskabet

Gennemgangen af regnskaber er det, de fleste forbinder med revision, men en revisors arbejde kan bruges til meget mere.

Hos os er revision en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde kan være udgangspunktet for forbedringer af den daglige drift, fastlægning af strategiske målsætninger, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere. Vores revisorer, specialister og medarbejdere har fokus på, hvordan data og informationer behandlet under revision kan skabe merværdi. Er der eksempelvis mulighed for at omsætte finansielle- og regnskabsdata til effektiviseringer af arbejdsgange og strømlining af interne processer? Vi holder altid et vågent øje på den type spørgsmål og deres mulige svar gennem hele revisionsarbejdet. Det er en tilgang, vi kalder for værdibaseret rådgivende revision, og som er stærkt integreret i vores professionelle og personlige DNA.

Samtidig leverer vi en neutral og objektiv gennemgang af den finansielle situation, og vores statsautoriserede revisorer og en bred vifte af kompetente og specialiserede medarbejdere sørger for, at du overholder alle lovpligter og regler, samtidig med at du får den bedst mulige service og oplevelse.

For virksomheder og organisationer i Odense og omegn er valget af BDO i Odense som revisor lig med sikkerhed for, at der er compliance med alle regler og love samtidig med, at vores arbejde kan forbedre bundlinjen og være med til at fremtidssikre din drift.

Hos os er fagligheden altafgørende i alt, hvad vi gør, og vi udnytter denne på tværs af BDO-netværket både nationalt og internationalt – for vi tror på, at vi sammen er stærkere. 

Brug for støtte? Lad vores Business Services & Outsourcing-afdeling træde til

Gennem vores store erfaring inden for Business Services & Outsourcing kan du få mere tid og mulighed for at overkomme uforudsete hændelser. Vi kan blandt andet træde til, hvis der er behov for mere tid til kerneopgaverne eller ekspertbistand ved midlertidige tab af nøglemedarbejdere. Vores viden, vilje og motivation driver vores arbejde, og i samarbejde med den enkelte kunde skaber vi løsnings- og fremtidsorienterede resultater.

Vi tilbyder fuld eller delvis outsourcing af arbejdsopgaver eller -funktioner såsom bogføring og økonomistyring. Med andre ord sikrer du, at der er tid og fokus til det, der er virksomhedens eller organisationens kernerfokus. Vi gør, hvad vi gør bedst – så du har overskud til at gøre det samme.

Løn, bogholderi, administration og midlertidig management-støtte er blot nogle af opgaverne, vi kan assistere med. Du kan samtidig vælge, hvorvidt arbejdet bedst kan udføres on-site eller online. I alle tilfælde skræddersyes samarbejdet til dine behov og leveres med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed
 • Målretning efter dine behov.

BDO i Odense: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Odense er et af Odenses største og førende revisions- og rådgivningshuse.

Vi har tradition for at betjene store som små virksomheder, institutioner og kommuner på Fyn. Stærkt forankret i den fynske hverdag har vi et solidt og mangeårigt kendskab til de fynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Kontaktpersoner