• Roskilde

Roskilde

BDO i Roskilde er ideelt placeret rent trafikalt. Vi ligger tæt ved motorvejen og samtidig også tæt på Roskilde centrum. Fra vores hoveddør har vi udkig over til Roskilde Domkirkes berømte tvillingetårne.

På kontoret er der 25 revisorer og 5-10 konsulenter tilknyttet.

Vores fokus er på kunder inden for eller med tilknytning til den offentlige sektor. Først og fremmest kommuner og regioner, men også mange andre kunder, hvor der er et offentligt islæt, herunder institutioner, feriefonde, museer og mange andre spændende virksomheder.

Kontoret i Roskilde servicerer alle BDO’s kunder inden for vores målgruppe på Sjælland, Øerne og Bornholm. Alene her i Roskilde er vi således valgt som revisor for ca. 25% af alle Danmarks kommuner samt for de to sjællandske Regioner.

Hos os oplever du medarbejdere med dyb indsigt i revision og rådgivning, og det gælder både finansiel revision som juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision. Desuden har vi specialister inden for rådgivning om moms og afgifter, effektivisering, ledelsesværktøjer og meget andet med basis i BDO’s meget brede forankring i den offentlige sektor.

Fokus på faglighed og nært samarbejde med kunder giver sig også udslag i meget høj kundetilfredshed.

Vi hjælper fx med:

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et besøg fra en af vores kompetente revisorer eller konsulenter. Hos os er både parkering og en kop kaffe gratis – og gode råd er ikke dyre, men meget værd.

Roskilde
Ringstedvej 18
Roskilde,  4000
+4546373033
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer