Kolding

BDO i Kolding er blandt de største revisionskontorer i Kolding.

Med knap 70 ansatte, heraf 8 statsautoriserede revisorer, har vi tradition for at betjene store såvel som små virksomheder, og vi har et solidt kendskab til erhvervslivet i Kolding og omegn.

Vi møder dig i øjenhøjde – der hvor du er. Vi lever os ind i din virksomhed og dens udfordringer, og vi har erfaringen og kompetencerne til at yde kvalificeret rådgivning og sparring.

Ud over revision byder vi ved BDO i Kolding også på hjælp til bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Du overlader det trygt til os - og alt afhængig af dig og dine behov, kan det laves helt papirløst.

Offentlig revision

Vores afdelinger for revision af fynske og syddanske kunder i det offentlige er samlet i Kolding og Odense. Vi er i alt 20 dedikerede medarbejdere, der servicerer 17 kommuner og over 150 små- og mellemstore kunder spredt rundt på Fyn og i Sydjylland.

Vi har en stærk holdånd, men prioriterer også at den enkelte medarbejder kan specialisere sig i interesseområder. Vi vægter at være synlige i forhold til vores kunder og har derfor mange udedage, hvor vi løser forskellige revisions- og konsulentopgaver. Vi sikrer derigennem, at vi er helt tætte på vores kunder. Vores medarbejdere oparbejder og vedligeholder kompetencer, så vi kan imødekomme kundernes behov for kvalificeret rådgivning og sparring.

Hvad hjælper vi med?

I Kolding kan vi fx hjælpe dig med

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister i skat, moms, it-revision, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover er vi en del af det internationale BDO-netværk, som sikrer det internationale udsyn.

Åbningstider

Kontoret har åbent 8-16 fra mandag til torsdag.

Fredag er der åbent fra 8-15.30.

Kort til BDO Kolding

Download parkeringsoversigten

Kolding
Kolding Åpark 8A, 7. sal
Kolding,  6000
+4576355600
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer

Medarbejdere / Kontaktpersoner