Vejle

Rådgivende revisor i Vejle og omegn

Statsautoriseret revisor i Vejle og omegn bakket op af et netværk på tværs af Danmark og rundt om i resten af verden. Det er noget af det, vi hos BDO i Vejle kan byde på som din revisor og rådgiver. Vi fungerer som revisor, rådgiver og regnskabsekspert for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer i og omkring Vejle.

Vi er stærkt forankrede i lokalområdet og har et nært samarbejde med og indgående kendskab til dets virksomheder og organisationer. Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde der, hvor du er. Vi lever os ind i din situation og dine udfordringer, og vi har den erfaring, de kompetencer og det mod, der skal til for at yde kvalificeret sparring, revision og rådgivning.

 

Hvad kan revision?

Revision er som udgangspunkt en gennemgang af årsregnskaber, men det kan bruges til meget mere end ’blot’ at give dig og dine interessenter, en neutral og objektiv gennemgang af den finansielle situation.

Hos BDO i Vejle er udgangspunktet, at revision handler om rådgivning, hvor en revisor rådgiver om forskellige processer, som kan bruges til budgetlægning såvel som forbedringer af den daglige drift og definition af strategiske mål. Det er en tilgang, vi kalder for værdibaseret rådgivende revision.

Ud over den lovpligtige del af revision, som inkluderer et krav om, at processen gennemføres af en statsautoriseret revisor, har vi fokus på at tilføre merværdi. Vores revisorer og andre medarbejdere fokuserer på, hvordan data og informationer fundet og analyseret i forbindelse med revisionen kan omsættes til effektiviseringer af arbejdsgange og strømlining af interne processer. Desuden har vi fokus på, hvordan den viden, som en revision afdækker, kan bruges som fundament for dine strategiske overvejelser.

For virksomheder og organisationer i Vejle og omegn betyder det, at vi giver ro i sindet gennem forsikring om, at revisionsmæssige regler og love er overholdt samtidig med, at vores arbejde kan forbedre bundlinjen og være med til at fremtidssikre din drift.

Business Services & Outsourcing

Har du behov for lidt mere luft i hverdagen eller for at få tilføjet midlertidig assistance? Så kan vi hjælpe.

Via vores Business Services & Outsourcing-afdeling kan vi tilbyde fuld eller delvis outsourcing af arbejdsopgaver eller -funktioner. Vi kan fx hjælpe din virksomhed med at få mere tid til kerneopgaverne eller mindske indflydelsen af midlertidig mistet arbejdskraft. I begge tilfælde får du og dine ansatte mere tid til at fokusere på det, I brænder mest for, og som kan løfte din virksomhed til det næste niveau.

Vi kan håndtere hel eller delvis outsourcing af opgaver og funktioner som bogholderi, moms- og lønindberetning, lønadministration og interim management. Vi kan udføre arbejdet on-site eller online.

Uanset, hvordan samarbejdet tager form, er vores mål at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor kan vores løsninger tilpasses dine behov og leveres med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

Revisor, rådgiver og regnskabsekspert

Vi er en af Vejles største revisions- og rådgivningsvirksomheder.

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister inden for bl.a. skat, moms, offentlig revision og meget mere. Derudover er vi en del af det internationale BDO-netværk med kontorer i mere end 166 lande, som sikrer det internationale udsyn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Kontaktpersoner