Hobro

Rådgivning, revision og regnskab i Hobro

Statsautoriseret revisor i Hobro med lokalt kendskab, ekspertise og indsigt, kombineret med et nationalt og globalt netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister, og kontorer. Dette er nogle af fordelene ved at vælge BDO i Hobro som din revisor og rådgiver.

Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer i og omkring Hobro. Samtidig indgår vi som en del af Nordjyllands største revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Udgangspunktet for os er at møde dig i øjenhøjde der, hvor du er. Indlevelse og forståelse for din situation kombineres med vores brede erfaring samt specialist- og branchekompetencer i leverancen af alle vores ydelser.

Revision og en revisors arbejde er ligeledes bygget på et fundament af ekspertviden, indgående branchekendskab og forståelse for, hvor din virksomhed eller organisation er - og hvor du gerne vil hen. Det tror vi er vejen til udvikling. Vores lokale branchespecialister, rådgivere og revisionseksperter står klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked og den situation, du befinder dig i. De kan trække på et nationalt og internationalt netværk af eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Med andre ord er BDO i Hobro lig med sparring, revision og rådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.

Revision og rådgivning i Hobro – til hele verden

Vi er en revisor med udgangspunkt i Hobro og omegn samtidig med, at vi har en global rækkevidde og tilstedeværelse. Vi tilbyder derfor en unik kombination, som gør, at vi har lokal tilstedeværelse lige meget, hvor du er – eller ønsker at være – aktiv.

BDO i Hobro er tæt på det lokale erhvervsliv.  Kontoret ligger i Hobros industrikvarter og byder på gode parkeringsmuligheder. Vi kender virksomhederne i vores område, og vi ved hvilke udfordringer og muligheder, de står overfor. Med bred brancheindsigt og stor erfaring, kan vi bidrage til at få det bedste ud af den situation, netop din virksomhed står i. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det kan være på kontoret, over telefonen eller via e-mail.  

BDO er stærkt repræsenteret i hele Nordjylland. Både her – og på de i alt 34 BDO-kontorer, du finder rundt om i Danmark – huser vi nogle af landets fremmeste eksperter inden for en lang række områder.

Internationalt har BDO omkring 115.000 ansatte og eksperter. Det globale netværk og fokus på et tæt samarbejde på tværs af grænserne gør, at du med os har direkte adgang til lokal ekspertviden om alle nationale forhold i 166 lande verden rundt. 

Revision, der kan bruges i hverdagen

Med den rette tilgang kan revision bruges til meget mere end godkendelse af dine årsregnskaber. Ses revision og en revisors arbejde som procesorienteret rådgivning kan du bruge det til at skabe effektiviseringer og forbedringer på tværs af hele organisationen.

Hos BDO i Hobro kalder vi denne tilgang for værdibaseret rådgivende revision - en indfaldsvinkel, som er dybt integreret i BDO’s professionelle DNA og services. Vores medarbejdere, specialister og revisorer ser revision som en rådgivningsproces. Der holdes konstant et vågent øje med, hvordan regnskabsanalyse potentielt kan omsættes direkte til forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere.

Revision sker med konstant opmærksomhed på, hvad data og informationer siger om arbejdsgange og interne processer – og hvordan de kan være med til at skabe merværdi. Vi overvejer fx igennem hele processen, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan være fundament for innovativ videreudvikling af områder som indkøb, lagerstyring, m.m.

BDO i Hobro er med andre ord lig med en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som både giver ro i sindet og kan lede til forbedringer på bundlinjen.

Klar mere med BDO’s Business Services & Outsourcing-afdeling

Mere tid til kerneopgaverne og mindre driftsforstyrrelser ved uforudsete hændelser. Det er to af fordelene ved BDO’s Business Services & Outsourcing-ydelser, som kan skabe mere plads i hverdagen og hjælpe dig med at overkomme pludselige ændringer uden, at det går ud over effektiv drift. Sammen skræddersyr vi løsninger, hvor du kan udnytte vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise optimalt.

Arbejdsopgaver eller -funktioner kan helt eller delvist outsources til os fuldt. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle, og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du vælger, hvorvidt vi udfører arbejdet i dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.

BDO i Hobro: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Hobro er del af Nordjyllands største revisions- og rådgivningsvirksomhed. Vi tilbyder alt inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder, og institutioner i og omkring Hobro.

Hos BDO i Hobro kan vi fx hjælpe dig med:

 • Revision
 • Regnskab
 • Økonomisk rådgivning
 • Budgetter
 • Rådgivning om skat og moms
 • Rådgivning om afgifter og told
 • Rådgivning til iværksættere
 • Generationsskifte
 • Køb og salg af virksomheder
 • Outsourcing
 • Online-økonomisystemer
 • Administrativ service
 • Økonomisk og menneskelig sparring om vækst og udvikling, hvor både virksomheden, indtjening og mennesker er i fokus.

BDO i Hobro har kontor i helt nye lokaler på Jeppe Aakjærs Vej 10.

Velkommen til BDO i Hobro.

Kontaktpersoner