Brønderslev

BDO i Brønderslev har 16 engagerede medarbejdere, heraf 2 statsautoriserede revisorer. 

På kontoret vil du b.la. møde Jacob Rask, der der er statsautoriserede revisorer samt et hold af velkvalificerede medarbejdere, der har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Brønderslev. 

Vores lokaler er lokalt forankret i Brønderslev og derfor helt tæt på det lokale erhvervsliv. Vi har kompetencer indenfor de fleste brancher, herunder bl.a. håndværk, serviceerhvev og detailhandel, og detil har Jacob Rask specialiseret sig i betjening af skoler, herunder friskoler, efterskoler og højskoler. 

Vi er markedsledende, når det gælder revision og rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vi sætter os ind i din virksomheds situation. Vi er naturlige og ligefremme, og møder dig i øjenhøjde - der hvor du er.

Desuden tilbyder vi bogførings- og lønassistance enten hos dig eller her på kontoret. Ingen opgaver er for små eller for store for os.

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister i skat, moms, IT-revision, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover er vi en del af det internationale netværk, som sikrer det internationale udsyn. 

Besøg os på Torvet 10 i Brønderslev. Vi er altid tilgængelige.

Kontaktpersoner