Brønderslev

BDO i Brønderslev har 16 engagerede medarbejdere, heraf 2 statsautoriserede revisorer. 

På kontoret vil du bl.a. møde Jacob Rask, der er en af vores statsautoriserede revisorer samt et hold af velkvalificerede medarbejdere, der har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Brønderslev. 

Vores lokaler er lokalt forankret i Brønderslev og derfor helt tæt på det lokale erhvervsliv. Vi har kompetencer indenfor de fleste brancher, herunder bl.a. håndværk, serviceerhverv og detailhandel, og dertil har Jacob Rask specialiseret sig i betjening af skoler, herunder friskoler, efterskoler og højskoler. 

Vi er markedsledende, når det gælder revision og rådgivning til små - og mellemstore virksomheder. Vi sætter os ind i din virksomheds situation. Vi er naturlige og ligefremme, og vi møder dig i øjenhøjde - der, hvor du er.

Desuden tilbyder vi bogførings- og lønassistance enten hos dig eller her på kontoret. Ingen opgaver er for små eller for store for os.

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister i skat, moms, IT-revision, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover er vi en del af det internationale BDO-netværk, som sikrer det internationale udsyn. 

Besøg os på Torvet 10 i Brønderslev. Vi er altid tilgængelige.

Kontaktpersoner