Sæby

Revisor i Sæby

Lokal, statsautoriseret revisor i Sæby med et verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister og kontorer. Det er noget af det, der gør BDO i Sæby til et oplagt valg som din revisor og rådgiver.

Vi arbejder som rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer i og omkring Sæby.  Vi møder dig i øjenhøjde – dér hvor du er. Indlevelse og forståelse for din situation, og hvor du gerne vil hen - sammenkoblet med vores ekspertviden og branchekendskab - tror vi, er vejen til udvikling.

Revisorer, branchespecialister, rådgivere og regnskabseksperter står klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked og den situation, som du befinder dig i. Vores revisorer trækker på et nationalt og internationalt netværk af eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Med andre ord har BDO i Sæby erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret rådgivning omkring alle dele af din virksomhed eller organisation, og vi hjælper dig til at opnå dine mål og dit fulde potentiale.

BDO i Sæby: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Sæby er byens største revisions- og rådgivningsvirksomhed. Vi tilbyder fuldt dækkende ydelser inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Sæby.

Vi kan fx hjælpe dig med:

 • Revision
 • Regnskab
 • Økonomisk rådgivning
 • Budgetter
 • Rådgivning om skat og moms
 • Rådgivning om afgifter og told
 • Rådgivning til iværksættere
 • Generationsskifte
 • Køb og salg af virksomheder
 • Outsourcing
 • Online-økonomisystemer
 • Administrativ service
 • Økonomisk og menneskelig sparring om vækst og udvikling, hvor både virksomheden, indtjening og mennesker er i fokus.

Revision og rådgivning fra Sæby til hele verden

Hos BDO i Sæby har vi fokus på og forståelse for lokalområdet samt en verdensomspændende rækkevidde. Hos os kan vi tilbyde det bedste af to verdener: En lokal, engageret revisor bakket op af et nationalt og internationalt netværk, der dækker 166 lande globalt.

BDO i Sæby er byens største revisions- og rådgivningsvirksomhed, og vi sætter en ære i at være tæt på det lokale erhvervsliv. Vi kender situationen for virksomhederne i vores region. Vi har bred brancheindsigt og stor erfaring, som gør, at du med os som revisor og rådgiver kan få det bedste ud af de forretningsmæssige udfordringer og muligheder, som netop din virksomhed står overfor. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det kan foregå på kontoret, over telefonen eller via e-mail.  

Samtidig får du med BDO i Sæby adgang til en af Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningsvirksomheder. Rundt om i landet finder du 34 BDO-kontorer, der tæller nogle af Danmarks fremmeste eksperter inden for blandt andet skat, moms, afgifter, virksomhedssalg, generationsskifte, IT-sikkerhed og meget mere.

Internationalt har BDO omkring 115.000 ansatte. Det globale netværk gør, at du med os har adgang til lokal ekspertviden om alle nationale forhold, hvor end du er – eller ønsker at være - aktiv.

Revision til hverdagen og fremtiden

Revision er meget mere end ’blot’ en gennemgang, kvalificering og godkendelse af dine årsregnskaber. Revision og en revisors arbejde kan ses som procesorienteret rådgivning, der kan bruges til at skabe effektiviseringer og forbedringer på tværs af organisationen.

Hos BDO kalder vi tilgangen for værdibaseret rådgivende revision. Det er en tilgang, som er dybt integreret i BDO’s professionelle DNA. Udgangspunktet er, at vores medarbejdere, specialister og revisorer ser revision som en rådgivningsproces, hvor arbejdet kan omsættes til kvalificering af regnskaber såvel som direkte til forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere.

Revision sker med konstant opmærksomhed på, hvordan data og informationer kan analyseres og omsættes til merværdi. Vi overvejer fx igennem hele processen, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan være fundament for innovativ videreudvikling af arbejdsgange og effektivisering af interne processer.

Valget af BDO i Sæby som revisor er med andre ord lig med en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som både giver ro i sindet og forbedringer på bundlinjen.

Overkom det uforudsete med BDO Business Services & Outsourcing

Mange kender behovet for mere tid i hverdagen til at fokusere på det, man brænder for. Det kan også være, at en medarbejder pludselig er væk i en periode – fx på grund af sygdom. I de tilfælde – og i mange andre – kan BDO’s Business Services & Outsourcing-ydelser træde til.

Gennem vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise kan du få mere plads i hverdagen og overkomme uforudsigelige hændelser uden, at det går ud over effektiv drift.

Sammen definerer og implementerer vi skræddersyede løsninger, hvor arbejdsopgaver eller -funktioner outsources helt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle. Du kan vælge, hvorvidt arbejdet bedst udføres i dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.
   

Find vores kontor i Sæby på Sæbygårdvej 25, 9300 Sæby.

Kontaktpersoner