Aalborg

Rådgivning, revision og regnskab i Aalborg

Statsautoriseret revisor i Aalborg med adgang til et verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere og branchespecialister. Det er noget af det, der gør BDO i Aalborg til et oplagt valg som din revisor og rådgiver.

BDO i Aalborg er et af landets største og førende revisions- og rådgivningshuse. Vi arbejder som rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder samt offentlige institutioner og -organisationer i og omkring Aalborg. Vi tilbyder et solidt og mangeårigt kendskab til mulighederne og udfordringerne for områdets virksomheder. Vi møder dig altid i øjenhøjde, og vi tror, at indlevelse i og forståelse for din situation, koblet med vores ekspertviden og branchekendskab, er vejen til udvikling.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af den situation, du befinder dig i. Vores engagerede medarbejdere kan trække på et nationalt og internationalt netværk af anerkendte eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Vælger du BDO i Aalborg som revisor og rådgiver, får du kvalificeret sparring og rådgivning omkring alle aspekter af din virksomhed eller organisation.

Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

Med os får du det bedste af to verdener gennem nærvær og engagement. Vi er din rådgivende lokale revisor, samtidig sikrer det internationale BDO-netværk det globale udsyn, som gør, at vi kan hjælpe dig ud i verden.

Vi kan fx også hjælpe dig med:

Revision og rådgivning – både lokalt og globalt

Revisor i Aalborg med lokalt fokus og engagement samt verdensomspændende rækkevidde. Vi har stor erfaring med at betjene Aalborgs og Nordjyllands mangfoldige erhvervsliv og servicerer en bred vifte af brancher. Samtidig er vi en del af et fintmasket nationalt og internationalt netværk, der dækker mere end 166 lande.

BDO i Aalborg er en af byens største revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vi sætter en ære i at være tæt på det lokale erhvervsliv. Vi kender situationen for virksomhederne i regionen, og sammen med de øvrige BDO kontorer i Nordjylland, tilbyder vi hjælp og rådgivning på tværs.

Vi har en bred brancheindsigt og stor erfaring, som er blandt årsagerne til, at du med os som revisor og rådgiver kan optimere resultatet af de forretningsmæssige udfordringer og muligheder, som netop din virksomhed står overfor

Rundt om i landet finder du 34 BDO kontorer, der tæller nogle af Danmarks fremmeste eksperter inden for blandt andet skat, moms, afgifter, virksomhedssalg, generationsskifte, IT-sikkerhed og meget mere.

Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det kan være på kontoret, over telefonen eller via e-mail. 

Revision, der forbedrer hverdagen

Revision kan med den rette tilgang bruges til langt mere end kvalificering og godkendelse af dine regnskaber. Revision kan ses som procesorienteret rådgivning, der effektiviserer og forbedrer på tværs af organisationen.

Hos BDO i Aalborg kalder vi tilgangen for værdibaseret rådgivende revision. Det er en metode, som er dybt integreret i BDO’s professionelle DNA. Vores medarbejdere ser revision som en rådgivningsproces, hvor målet er både kvalificering af regnskaber såvel som generering af information og indsigt, der kan forbedre arbejdsgange, fremtidssikre virksomhedsdriften – og meget mere.

Vi holder hele tiden øje med, hvordan data og informationer gennem finansiel analyse kan omsættes til merværdi for din virksomhed. Det kan fx være, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan indikere best practices og dermed være fundament for innovativ videreudvikling af arbejdsgange og effektivisering af interne processer.

Med os som revisor får du en gennemgang af den finansielle situation, som både giver ro i sindet og kan lede til forbedringer af bundlinjen.

Overkom mere med BDO Business Services & Outsourcing

Har du behov for mere tid i hverdagen til at fokusere på det, der skaber værdi for din virksomhed? Er en medarbejder pludselig væk i en længere periode? I den slags tilfælde – og mange andre – kan BDO’s Business Services & Outsourcing træde til.

Med vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise kan du få luft i hverdagen og overkomme uforudsigelige hændelser uden, at det går ud over effektiv drift.

Vi matcher vores professionelle kompetencer til din unikke situation. Arbejdsopgaver og -funktioner kan outsources helt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, og bogholderi til vores erfarne medarbejder.

Du kan vælge, hvorvidt arbejdet bedst udføres på dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.

Vores kontor i Aalborg er beliggende på Visionsvej 51 på Eternitten. Kontoret har åbent mandag – torsdag fra 08.00 – 16.00 og fredag 08.00 – 15.30.

Der findes gæsteparkering foran bygningen og i p-kælder.

Kontaktpersoner