Middelfart

Revisor i Middelfart

Statsautoriseret revisor i Middelfart, der giver adgang til både et nationalt og et internationalt netværk af branchespecialister og ekspertrådgivere med 34 kontorer rundt om i Danmark og repræsentanter i mere end 166 lande. Det hele er kombineret med indsigt, indlevelse og forståelse for virksomheder og organisationer i Middelfart og omegn.

Det er bare nogle af fordelene ved at have Middelfarts største og førende rådgivnings- og revisionshus, BDO i Middelfart, som din revisor og rådgiver. Vi er revisor, rådgiver og regnskabskonsulent for store som små virksomheder samt for offentlige institutioner og organisationer i og omkring Middelfart.

God rådgivning handler om indlevelse i og forståelse for din situation. Vi mener, at kvalificeret ekspertviden og at møde dig i øjenhøjde der, hvor din virksomhed eller organisation er, kan være vejen til udvikling. Vores branchespecialister sidder klar til at rådgive dig om lige præcis det marked og den situation, du og din virksomhed befinder dig i.

Vores revision og rådgivning tager udgangspunkt i en stærk forankring i det vestfynske g i et indgående kendskab til hverdagen for lokalområdets virksomheder og organisationer. Sammen med dig skræddersyr vi løsninger og services, som hjælper med at realisere din virksomheds fulde potentiale. Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning. Noget vores kunder kan skrive under på og snakke med om.

BDO i Middelfart: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Middelfart er byens førende og største revisions- og rådgivningshus med 20 engagerede medarbejdere, hvoraf én er statsautoriseret revisor. Her får du et komplet sortiment af services inden for regnskab, revision og rådgivning.

Vi betjener store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Middelfart. Vi har et stærkt fundament i den fynske hverdag samt et mangeårigt kendskab til de fynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Fra Middelfart og Fyn til hele verden

Med BDO i Middelfart som revisor får du det bedste af to verdener: En lokal forankret revisor, der er tæt på dig og din dagligdag, og et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter.

På vores kontor på Langelandsgade er vi alle ugens hverdage klar til at byde dig velkommen til en uformel snak om, hvordan vi bedst kan assistere dig. Du kan enten besøge os, sende os en mail eller give os et ring.

Vi er forankret i Middelfart, og vi har et tæt og mangeårigt engagement i det lokale erhvervsliv. BDO er desuden stærkt repræsenteret rundt om på resten af Fyn. Sammen med vores kontorer i Faaborg, Svendborg, Nyborg, Bogense og Odense tæller vi cirka 150 dedikerede BDO’ere, der inkluderer nogle af Danmarks stærkeste eksperter inden for skat, IT-sikkerhed, told, moms, energiafgifter og meget mere.

Du får samtidig alle fordelene ved vores størrelse og vores specialister – både herhjemme og i udlandet. Med 34 kontorer rundt om i Danmark er vi blandt Danmarks stærkeste og bredest dækkende rådgivnings- og revisionsvirksomheder. På globalt plan har BDO cirka 115.000 medarbejdere. Det globale netværk og det stærke internationale udsyn betyder, at vi altid har direkte adgang til ekspertviden om gældende og kommende forhold i de mere end 166 medlemslande. 

Med andre ord er valget af BDO i Middelfart som revisor og rådgiver lig med en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse – lige meget hvor du er, eller hvor du ønsker at være.

Revision der kan bruges i hverdagen

Revision bør være meget mere end ’blot’ at gennemgå og godkende regnskaber. Garantien for, at du overholder gældende love og regler, giver ro i sjælen for både dig og dine interessenter, men revision bør også skabe effektiviseringer og innovation i hverdagen.  

Vi ser revision som en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde kan omsættes til forbedringer i den daglige drift, videreudvikling af arbejdsgange, fastlægning af strategiske målsætninger og meget mere.

BDO’s revisorer, specialister og medarbejdere har under revisionsarbejdet fokus på, hvordan analyse af data og informationer kan skabe merværdi. En tilgang, der lægger til grund for alle vores rådgivnings-, regnskabs- og revisionsservices.

Vi holder et vågent øje med, hvordan finansielle- og regnskabsmæssige data kan hjælpe med at effektivisere arbejdsgange og strømline interne processer. Vi kalder det for værdibaseret rådgivende revision – en tilgang, som er en del af BDO’s professionelle DNA.

Med os som revisor får du indsigt i din virksomheds finansielle situation, der både sikrer compliance med love og regler og kan bruges til at forbedre bundlinjen og fremtidssikre din drift.

Få mere tid i hverdagen med Business Services & Outsourcing

Ønsker du mere tid i hverdagen og bedre mulighed for at overkomme uforudsete hændelser? Det kan BDO’s Business Services & Outsourcing-afdeling åbne op for.

Har du behov for mere tid til at fokusere på kerneopgaverne? Forstyrrer midlertidigt tab af en eller flere nøglemedarbejdere dine muligheder for effektiv virksomhedsdrift? I sådanne situationer kan vi træde til med ekspertbistand. Viden, indsigt og ekspertise danner grundlaget for vores samarbejde, og vi skræddersyr løsninger, der passer til din situation og behov.

Få fuld eller delvis outsourcing af arbejdsopgaver og/eller -funktioner såsom økonomistyring, bogføring og lønadministration og mere tid til det, du brænder for. Du kan samtidig vælge, om arbejdet skal udføres hos dig eller online. I alle tilfælde skræddersyr vi arbejdet til dine behov og vi leverer med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

Kontaktpersoner