Faaborg

Statsautoriseret revisor i Faaborg med lokalkendskab kombineret med et netværk af branchespecialister, ekspertrådgivere og kontorer rundt om i Danmark og i resten af verden. Med os som revisor og rådgiver er det nogle af fordelene, du får adgang til. Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer, i og omkring Faaborg.

God rådgivning og revision handler for os om indlevelse i - og forståelse for din situation. Kvalificeret ekspertviden kombineret med at møde dig i øjenhøjde der, hvor din virksomhed eller organisation er. Det tror vi på, er vejen til udvikling. Vores branchespecialister sidder klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked eller den situation, som du befinder dig i.

En stærk forankring i lokalområdet, med kontor på havnen i Faaborg, og indgående kendskab til hverdagen for virksomheder og organisationer er startstedet for at skræddersy løsninger og services.

Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning, som hjælper dig til at nå dine mål og dit fulde potentiale.

BDO i Faaborg: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

Vi er byens største og mest anerkendte revisions- og rådgivningshus med godt 10 engagerede medarbejdere, heraf er to statsautoriserede revisorer. Med os får du et fuldt dækkende sortiment af services inden for regnskab, revision og rådgivning.

Vi betjener store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Faaborg med et stærkt fundament i den fynske hverdag med et mangeårigt kendskab til de fynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Global revisor forankret i Faaborg og på Fyn

En global lokal revisor i Faaborg med kontorer rundt om i resten af verden. Det kan i første omgang måske lyde lidt mærkeligt, men det er, hvad BDO i Faaborg tilbyder. Du får det bedste af to verdener: En lokal revisor bakket op af et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter rundt om i mere end 166 lande.

Indsigt og indlevelse i lokalområdet og dets virksomheder og organisationer er en del af drivkraften for vores arbejde. Vi kender de sydfynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor. Vores kontor er forankret i Faaborg, og vi er derfor tæt på det lokale erhvervsliv. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Vi er også stærkt repræsenteret rundt om på resten af Fyn. På vores kontorer i det fynske finder du ca. 150 dedikerede BDO’ere, der tæller nogle af Danmarks stærkeste eksperter inden for områder som skat, moms, told, IT-sikkerhed og meget mere.

Samtidig tilbyder vi fuld adgang til fordelene fra vores størrelse og specialister – både herhjemme og i udlandet. Vi er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med i alt 34 kontorer rundt om i landet. Internationalt tæller vi ca. 115.000 medarbejdere, og vores globale netværk og internationale vision betyder, at der altid er direkte adgang til ekspertviden om alle nationale forhold i de mere end 166 medlemslande, hvor vi er aktive. 

Med andre ord tilbyder vi en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være.

Revision – hvad kan jeg bruge det til?

Revision er en proces, som – hvis grebet korrekt an - er meget mere end ’blot’ en gennemgang og blåstempling af dine årsregnskaber.

Vi bruger en procesorienteret tilgang, som vi kalder for værdibaseret rådgivende revision. Netop denne tilgang er stærkt integreret i vores DNA. Vores udgangspunkt er, at revision skal ses som en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde kan bruges til kvalificering af regnskaber såvel som til direkte forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere.

Vores revisorer fokuserer under en revision på, hvordan dine data og informationer kan omsættes til merværdi via grundig analyse og forståelse for deres potentielle værdi. Vi holder fx konstant et vågent øje med, hvordan finansielle- og regnskabsdata muligvis kan omsættes til videreudvikling af arbejdsgange og effektiviseringer af interne processer.

Med os som revisor får du med andre ord en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som kan bruges til at forbedre bundlinjen og fremtidssikre din organisation.

Klædt på til at klare overraskelser med vores Business Services & Outsourcing-afdeling

Få mere tid til at fokusere på kerneopgaverne og bedre mulighed for at overkomme uforudsete hændelser med vores Business Services & Outsourcing-services. Er der midlertidige arbejdspukler, som kommer i vejen for kerneopgaverne? Forstyrrer tab af én eller flere nøglemedarbejdere dine muligheder for effektiv virksomhedsdrift? I den slags tilfælde, og mange andre, kan vi tilbyde ekspertbistand. Vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise er grundlaget for et samarbejde med dig om at skræddersy optimale løsninger i fællesskab.

Outsource arbejdsopgaver eller -funktioner fuldt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte til os og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for – også under uforudsete hændelser.

Du kan vælge, hvorvidt arbejdet bedst udføres on-site eller online. I alle tilfælde leverer vi med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

Kontaktperson