Nykøbing Mors

Nykøbing Mors

BDO i Nykøbing Mors er en del af et kontorfællesskab med BDO i Skive. Medarbejderne på de to kontorer arbejder tæt sammen i hverdagen for at udnytte hinandens erfaring og faglighed ved løsning af opgaver.

Hos BDO i Nykøbing Mors møder du et friskt og ungt team, bestående af 11 ansatte, heraf 2 statsautoriserede revisorer.

Kontoret i Nykøbing er beliggende midt i byen og derfor tæt på det lokale erhvervsliv. Vi sætter en ære i at være naturlige, ligefremme og møde vores kunder i øjenhøjde. Vi lever os ind i virksomhedens udfordringer, og vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Vi er særdeles godt bekendt med lokalområdet og servicerer alt fra små virksomheder til store koncerner på Mors, Thy og Salling.

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister i skat, moms, it-revision, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover er vi en del af det internationale BDO netværk, som sikrer det internationale udsyn.

Via vores Business Support  afdeling tilbyder vi helt eller delvist outsourcing af dit bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Du overlader det trygt til os, og alt afhængig af dig og dine behov, kan det laves helt papirløst.

Kontaktperson