Skive

BDO i Skive er en del af et kontorfællesskab med BDO i Nykøbing Mors. Medarbejderne på de to kontorer arbejder tæt sammen i hverdagen for at udnytte hinandens erfaring og faglighed ved løsning af opgaver.

Hos BDO i Skive møder du et friskt og ungt team, bestående af 16 ansatte, heraf 2 statsautoriserede revisorer og 5 offentlige revisorer.

Kontoret i Skive er beliggende midt i byen og derfor tæt på det lokale erhvervsliv. Vi sætter en ære i at være naturlige og ligefremme og møde vores kunder i øjenhøjde. Vi lever os ind i virksomhedens udfordringer, og vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning.

Vi kan fx hjælpe med:

Vi er særdeles godt bekendt med lokalområdet og servicerer alt fra små virksomheder til store koncerner i Skive, Salling og Fjends.

På landsplan har vi et stærkt bagland med specialister i skat, moms, it-revision, virksomhedshandel og offentlig revision. Derudover er vi en del af det internationale BDO netværk, som sikrer det internationale udsyn.

Via vores Business Support afdeling tilbyder vi helt eller delvist outsourcing af dit bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Du overlader det trygt til os, og alt afhængig af dig og dine behov, kan det laves helt papirløst.

Skive
Asylgade 1U. 5.sal
Skive,  7800
skive@bdo.dk
+4596142700
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer