Skive

Revisor i Skive

Lokal, statsautoriseret revisor i Skive med indgående kendskab til situationen for virksomheder og organisationer i området. Et netværk af revisorer, rådgivere, branchespecialister, eksperter og kontorer rundt om i Danmark – for ikke at nævne mere end 166 lande i resten af verden.

Med os som revisor og rådgiver er det nogle af de ting, du får adgang til. Vi er revisor, rådgiver og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer, i og omkring Skive, Salling og Fjends.

God rådgivning og revision starter med indlevelse i og forståelse for din unikke situation. Dine muligheder og udfordringer – både i dag og fremadrettet. At møde dig i øjenhøjde der, hvor du er, kombineret med ekspertviden, tror vi, er vejen til udvikling. Vores økonomi- og branchespecialister er klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked, den branche eller den situation, du står over for.

Kontoret i Skive er beliggende midt i byen og derfor tæt på det lokale erhvervsliv. Indgående kendskab til hverdagen for områdets virksomheder og organisationer er startstedet for at skræddersy løsninger og services. Vi sætter en ære i indlevelse, at være naturlige og ligefremme, og vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.

BDO i Skive: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

Vi er en af Skives største og mest anerkendte revisions- og rådgivningshuse. Hos os møder du et friskt og ungt team, bestående af 11 ansatte, heraf to statsautoriserede revisorer, der i et tæt samarbejde med BDO i Nykøbing kan tilbyde et fuldt dækkende sortiment af services inden for regnskab, revision og rådgivning.

Vi betjener store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Skive, Salling og Fjends.

Vi kan fx hjælpe med:

Rådgiver og revisor i Skive – med global rækkevidde

Fra Skive, Fjends eller Salling kan Hong Kong eller Los Angeles virke langt væk. Med os som revisor og rådgiver er det samme afstand som Viborg eller Hobro. Med os får du nemlig det bedste af to verdener: En lokal revisor bakket op af et nationalt og verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter fordelt rundt om i 166 lande.

Forståelse for - kombineret med indsigt og indlevelse i virksomheder og organisationer i hele området er en del af drivkraften hos os. Vi er en del af et kontorfællesskab med BDO i Nykøbing Mors. Medarbejderne på de to kontorer arbejder tæt sammen i hverdagen for at udnytte hinandens erfaring og faglighed ved løsning af opgaver. Vi er tæt på det lokale erhvervsliv og altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig.

Hvad end det er revision, rådgivning eller regnskab, så kan BDO i Skive samtidig drage fordel af vores størrelse og specialister – både herhjemme og i udlandet. Vi er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med i alt 34 kontorer rundt om i landet, og vi tæller nogle af landets fremmeste specialister inden for blandt andet områder som skat, moms, it-revision og virksomhedshandel. Internationalt har BDO omkring 115.000 ansatte og eksperter, og vores globale netværk og internationale vision betyder, at der altid er direkte adgang til ekspertviden om alle nationale forhold i de mere end 166 medlemslande, hvor vi er aktive. 

Vi tilbyder med andre ord en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.

Revision – fra blåstempling til hverdagen

Med den rette tilgang er revision en proces, som udgør en vigtig del af fundamentet for vidt forskellige processer og områder i hele din organisation. Det kalder vi for værdibaseret rådgivende revision – en tilgang, som er stærkt integreret i BDO’s professionelle DNA.

Revision er hos os en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde kan bruges til alt fra kvalificering, godkendelse og blåstempling af regnskaber til forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften, som kan udgøre en del af grundlaget for strategiske beslutninger – og meget mere.

BDO’s revisorer, specialister og medarbejdere har under revisionsopgaver fokus på, hvordan data og informationer potentielt kan levere merværdi via grundig analyse og forståelse for din virksomhed eller organisations mål og situation. Vi holder fx konstant et vågent øje med, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan understøtte effektiviseringer af arbejdsgange og interne processer.

Med os som revisor får du med andre ord en gennemgang af den finansielle situation, udført af en statsautoriseret revisor, som giver ro i sindet samt garanti for, at du overholder gældende regler, der kan bruges til at forbedre bundlinjen og fremtidssikre din organisation.

Få mere tid til kerneopgaverne med vores Business Services & Outsourcing-afdeling

En fortravlet hverdag kan gøre det svært at holde fokus på kerneopgaverne. Uforudsete hændelser, som pludselig sygdom for nøglemedarbejdere, kan gøre det svært at bibeholde effektiv daglig drift. Det er nogle af de udfordringer, du kan overkomme med BDO’s Business Services & Outsourcing-services.

Vi kan træde til, hvis der er midlertidige arbejdspukler, hvis der er behov for mere plads i hverdagen til kerneopgaver og i mange andre tilfælde. Via vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise kan vi samarbejde om at designe løsninger, som passer til netop dine behov.

Outsource arbejdsopgaver eller -funktioner fuldt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi, og midlertidig management-støtte til os og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for – også under uforudsete hændelser.

Du kan vælge, hvorvidt arbejdet bedst udføres on-site eller online. I alle tilfælde leverer vi med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

Kontaktperson