Revisor i Brønderslev

Statsautoriseret, lokal revisor i Brønderslev kombineret med et netværk af branchespecialister, ekspertrådgivere og kontorer rundt om i Danmark og i resten af verden. Det er noget af det, som vi kan tilbyde som din revisor og rådgiver.

Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder, såvel som offentlige institutioner og organisationer, i og omkring Brønderslev.

Hos os starter god rådgivning og revision med indlevelse i - og forståelse for din situation. Et møde med dig i øjenhøjde kombineret med kvalificeret ekspertviden og sparring, tror vi, er vejen til udvikling. Vores revisorer, regnskabs-, rådgivnings- og branchespecialister er klar og klædt på til at rådgive dig om alle aspekter af det marked eller den situation, som du befinder dig i.

En stærk forankring i lokalområdet, med kontor i Brønderslev og indgående kendskab til hverdagen for Vendsyssels virksomheder og organisationer, er startstedet for at skræddersy løsninger og services.

Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.


Kontakt os
 

BDO i Brønderslev: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

Vi har 16 engagerede medarbejdere. På kontoret kan du bl.a. møde Jacob Rask og Torben Aunbøl, der er statsautoriserede revisorer, samt et hold af velkvalificerede medarbejdere, som har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Brønderslev. Med os får du et fuldt dækkende sortiment af services inden for regnskab, revision og rådgivning.

Vi betjener store som små virksomheder, institutioner og kommuner i Vendsyssel og har et mangeårigt kendskab til de muligheder og de udfordringer, som de står overfor.

Vi kan fx hjælpe dig med:

Revisor fra Brønderslev og ud til resten af verden

Lokal revisor i Brønderslev og direkte adgang til kontorer rundt om i resten af verden. Med andre ord, lokal repræsentation fra Brønderslev til Buenos Aires. Det er noget af det, vi tilbyder. Med os får du nemlig det bedste af to verdener: En lokal revisor og et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter rundt om i mere end 165 lande.

Indsigt og forståelse for Vendsyssel er en del af vores drivkraft. Vi kender de muligheder og udfordringer, som lokale virksomheder og organisationer står overfor. Vores kontor og ansatte er tæt på det lokale organisations- og erhvervsliv. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig.

Samtidig får du adgang til fordelene fra vores moderselskabs størrelse og specialister – både herhjemme og i udlandet. Vi er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med i alt 32 kontorer rundt om i landet, der tæller nogle af Danmarks stærkeste eksperter inden for områder som skat, moms, told, IT-sikkerhed og meget mere.

Internationalt har BDO omkring 90.000 ansatte, og via vores globale netværk kan vi give dig direkte adgang til ekspertviden om alle relevante nationale forhold i de mere end 165 medlemslande, hvor vi er aktive. 

Med andre ord er vi en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.
 

Hvad kan jeg bruge revision til?

Revision er en proces, som kan bruges til kvalificering af regnskaber såvel som direkte til forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere.

Udgangspunktet er en procesorienteret tilgang, som vi kalder for værdibaseret rådgivende revision. Her ses revision som en rådgivningsproces, hvor revisors arbejde har fokus på, hvordan dine data og informationer kan omsættes til merværdi via grundig analyse og indsigt.

Vores revisorer, specialister og medarbejdere fokuserer under en revision på, hvordan finansielle- og regnskabsdata muligvis kan omsættes til videreudvikling af arbejdsgange og effektiviseringer af interne processer.

Med os som revisor får du med andre ord en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som giver ro i sindet, sikkerhed for, at alle regler overholdes, og som kan bruges til at forbedre bundlinjen og fremtidssikre din organisation.
 

Business Services & Outsourcing – få mere plads i hverdagen

Få mere plads og tid i hverdagen til kerneopgaverne og bedre mulighed for at overkomme uforudsete hændelser med BDO’s Business Services & Outsourcing-services. Arbejdspukler kan outsources, og midlertidige, uforudsete tab af nøglemedarbejdere kan overkommes via vores ekspertbistand. Vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise er grundlaget for et samarbejde med dig om at skræddersy optimale løsninger, der passer netop din situation og dine behov.

Outsource arbejdsopgaver eller -funktioner helt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi og midlertidig management-støtte til os og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du kan vælge, hvorvidt arbejdet bedst udføres on-site eller online. I alle tilfælde leverer vi med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed.

Besøg os på Torvet 10 i Brønderslev. Vi er altid tilgængelige.

 

 

Brønderslev
Torvet 10
Brønderslev,  9700
+4598823288
Rutevejledning