Rådgiver og revisor i Aarhus

Statsautoriseret revisor i Aarhus, specialister og rådgivere samt et verdensomspændende netværk af ekspertrådgivere og branchespecialister.

BDO’s kontor i Aarhus er hovedkontoret for BDO i Danmark og et af landets førende revisions- og rådgivningshuse. Vi hjælper virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i og omkring Aarhus med rådgivning, revision og regnskab. Vi er helt tæt på vores kunder og på det østjyske erhvervsliv, og vi har et solidt og mangeårigt kendskab til deres muligheder og udfordringer. Vi møder dig altid i øjenhøjde, og vi tror på, at indlevelse, ekspertviden og branchekendskab er vejen til udvikling.

Vores revisorer og rådgivere er klar til at hjælpe dig – uanset hvilken situation, du og din virksomhed befinder sig i. Vi tilbyder dig et nationalt og internationalt netværk af anerkendte eksperter inden for områder som skat, moms, cybersikkerhed, virksomhedssalg, generationsskifte og meget mere.

Vælger du BDO i Aarhus som revisor og rådgiver, får du kvalificeret sparring og rådgivning omkring alle aspekter af din virksomhed eller organisation, og vi hjælper dig altid med at opnå dine mål og dit fulde potentiale.  
 

Kontakt os
 

Regnskab, rådgivning og revision i Aarhus

Uanset om du er nystartet, har en mellemstor eller en stor virksomhed, så kan BDO i Århus hjælpe med regnskab, revision og rådgivning.  Vi har stor erfaring med at servicere Aarhus’ og Østjyllands erhvervsliv, og vi servicerer en bred vifte af brancher og virksomheder.

BDO i Aarhus kan blandt andet hjælpe dig med:

Vi har desuden en Business Services & Outsourcing afdeling, der kan klare din bogføring, lønadministration, rapportering, budgettering, momsadministration og øvrige administrative services.

Her kan vores revisorer og bogholdere træde til i både spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom og/eller ved outsourcing af hele eller dele af din virksomheds økonomi- og regnskabsfunktion. Du får mere tid til de opgaver, som skaber værdi for din virksomhed, og det administrative går ikke i stå, hvis din regnskabschef bliver syg, eller hvis din bogholder siger op.
 

Vi er eksperter både lokalt, nationalt og globalt

Hos BDO i Aarhus får du både dyb, faglig indsigt i dit nærområde og et globalt udsyn, der åbner nye muligheder for dig og din virksomhed.

Vi har 32 kontorer over hele landet, og vores nationale og internationale netværk dækker mere end 165 lande og tæller over 90.000 ansatte. Det giver en unik adgang til ekspertviden om nationale forhold i lande verden rundt og betyder, at vi kan servicere vores kunder i internationale sammenhænge med samme kvalitet, som vi servicerer dem inden for landets grænser. Som rådgiver og revisor i Aarhus kan vi derfor både tilbyde et lokalt fokus og en verdensomspændende rækkevidde

Med os som rådgiver og revisor får du derfor altid hjælp til og rådgivning i din finansielle situation, som både giver ro i sindet og kan lede til forbedringer på bundlinjen.

 

 

I Aarhus er vi med helt fremme, hvor det sker. Med kontorets centrale beliggenhed i midtbyen på Kystvejen 29 er der udkig til havneområdet, der er i rivende udvikling. Der er mulighed for parkering i vores gård. Indkørsel sker via Mejlgade.

Mandag - torsdag har kontoret åbent fra 08:00 - 17:00 og fredag er der åbent 08:00 - 16:00.

Aarhus
Kystvejen 29
Aarhus C,  8000
+4589307800
Rutevejledning

Medarbejdere / Kontaktpersoner