BDO i Aarhus

Aarhus er hovedkontoret for BDO Danmark. I Aarhus beskæftiger vi godt 120  medarbejdere, heraf er 16 statsautoriserede revisorer. 

Vi betjener både offentlige og private virksomheder, som alle nyder godt af, at vi har specialafdelinger for skat og moms på vores kontor. Vi er i vores dagligdag helt tæt på kunderne og det østjyske erhvervsliv. Aarhus er en af Danmarks hurtigst voksende vækstcentre, og for BDO er det spændende at være en del af. Derudover er vi også en del af det internationale BDO netværk, som sikrer det internationale udsyn. 

Aarhus er en stor studieby og der ses en stor efterspørgsel på rådgivning vedrørerende forældrekøb - her står BDO's revisorer klar til at supportere dig med vores store viden om køb og salg af ejendomme, skattemæssige regler m.v.

Vi kan også hjælpe dig med:

I Aarhus er vi med helt fremme, hvor det sker. Med kontorets centrale beliggenhed i midtbyen på Kystvejen 29 er der udkig til havneområdet, der er i rivende udvikling. Der er mulighed for parkering i vores gård. Indkørsel sker via Mejlgade.

Mandag - torsdag har kontoret åbent fra 08:00 - 17:00 og fredag er der åbent 08:00 - 16:00.

Aarhus
Kystvejen 29
Aarhus C,  8000
+4589307800
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer

Medarbejdere / Kontaktpersoner