Foranstaltninger som følge af COVID-19

Stig Holst Hartwig, Administrerende direktør |
Jeppe Schyth Olsen, Partner, Chief Marketing & Communications Officer |

12 marts 2020

Udviklingen og udbredelsen af Coronavirus COVID-19 betyder, at vi på lige fod med andre organisationer naturligvis må agere ansvarligt. Derfor tager vi en række forholdsregler og forbereder os på mulige scenarier, som kan udfordre driften, som den ser ud i dag.

Alle BDO medarbejdere arbejder som udgangspunkt hjemmefra, og vi opfordrer dig og vores øvrige kunder til at følge de tre nedenstående anvisninger for at sikre det bedst mulige samarbejde i en svær tid:

  • Alle fysiske møder konverteres til telefonmøder eller online videomøder.

  • Vi vil gøre vores yderste for at levere aftalte opgaver til tiden, og derfor opfordrer vi dig til så hurtigt som muligt at indsende de nødvendige materialer, som vi har brug for i vores opgaveløsning. Det kan fx være de indledende materialer til årsregnskabet.

  • Kontakt din nærmeste rådgiver for at aftale nærmere om indlevering/udlevering af fysiske materialer.

Endelig har vi besluttet, at alle eksterne arrangementer, events, kurser mv. aflyses til udgangen af april. Vi gør vores bedste for hurtigst muligt at orientere de tilmeldte deltagere.

Dette er en helt særlig situation, og vi vil som organisation naturligvis gøre vores for at bidrage til, at vi alle kommer så godt igennem den som muligt. Vi håber på din forståelse.

Har du spørgsmål til konkrete opgaver, møder eller lignende, beder vi dig rette henvendelse til din rådgiver herom. Du er også velkommen til at kontakte os på vores hovednummer 89 30 78 36. Du kan ligeledes finde kontaktinformation på kontorsteder samt medarbejdere her på siden.

Med venlig hilsen

BDO