BDO’s Indlevelsesdonation 2019 går til Børns Voksenvenner

Stig Holst Hartwig, Administrerende direktør |

06 december 2019


Den 6. december overrakte BDO sin årlige Indlevelsesdonation til Børns voksenvenner.

BDO’s Indlevelsesdonation, der blev indstiftet i 2017, er dels et beløb, der er doneret af rådgivnings- og revisions-virksomheden BDO og dels midler, der er indsamlet blandt BDO’s medarbejdere. I år overdrages der 135.533 kr. til Børns Voksenvenner.

Adm. direktør Stig Holst Hartwig, der har fornøjelsen af at overrække donationen, udtaler:

”BDO’s medarbejdere har valgt, at årets donation skal gå til Børns Voksenvenner, og den beslutning stemmer rigtig godt overens med, at vi i BDO handler ud fra et mantra, der hedder ’Indlevelse skaber udvikling’. Vi ved, at det arbejde, som organisationen Børns Voksenvenner udfører for at hjælpe børn, der har for lidt voksenkontakt, og som dermed mangler rollemodeller og fortrolige i deres liv, er særdeles værdifuldt. Det synes vi, er vigtigt at støtte op om.”
 

BDO's indlevelsesdonation 2019

Fra venstre ses Stig Holst Hartwig, administrerende direktør BDO, Mikkel Hyldebrandt Jensen, direktør Børns Voksenvenner og Tina Christensen, Senior Manager, registreret revisor og medlem af Arbejdsmiljø- og Samarbejdsudvalget i BDO.


Hjælp, der varer ved, går begge veje, og som bliver ved med at give

Og donationen fra Rådgivnings- og revisionsvirksomheden bliver modtaget med stor taknemmelighed. Direktør Mikkel Hyldebrandt Jensen fra Børns Voksenvenner siger:

”Vi er utroligt glade for den generøse donation fra BDO og fra medarbejderne. Indlevelsesdonationen medvirker til, at vi kan gøre endnu mere godt for sårbare børn og voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn. ”
 

Om Børns Voksenvenner

Visionen hos Børns Voksenvenner er at gøre en positiv livsvarig forskel for børn og unge med spinkle eller svære familieforhold. Missionen går på, at med udgangspunkt i viden, faglighed og erfaring skaber Børns Voksenvenner værdifulde og udviklende venskaber mellem ramte børn og ressourcestærke voksne. Foreningen blev etableret i 1990 af socialrådgiver Gerd Augsburg efter inspiration fra den amerikanske organisation Big Brothers Big Sisters of America.

Et venskab gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd og mod på nye udfordringer. Siden starten har Børns Voksenvenner etableret ca. 4000 venskaber over hele landet, og årligt etableres ca. 250 venskaber.

Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening, med over 1500 frivillige til stede i omkring 40 kommuner. De understøttes af et landssekretariat i København samt områdekontorer flere steder i landet. Børns Voksenvenner er en ikke-politisk forening uafhængig af religion, økonomiske interesser og offentlige myndigheder.

Læs mere om Børns Voksenvenner her

Sidste år gik BDO’s Indlevelsesdonation til Danske Hospitalsklovne.