Mploy bliver en del af BDO

18 august 2020

Mploy har taget et aktivt valg om at blive en del af rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO.

Mploy har siden virksomhedens grundlæggelse i 2004 specialiseret sig i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Mploys konsulenter rådgiver blandt andet stat og kommuner om organisering, kompetenceudvikling, styring og ledelse.

John Bøgehus Pedersen, Senior Partner og chef for BDO Advisory, ser frem til samarbejdet med sine nye kolleger:

”Mploys fokus på og ekspertise inden for beskæftigelsesområdet passer perfekt ind hos os. Den faglighed og erfaring, som de tager med sig over i BDO, vil styrke vores i forvejen fagligt kompetente team og betyde, at vi for fremtiden kan tilbyde rådgivning til den offentlige sektor af endnu højere kvalitet.”
 

En del af noget større og stærkere

Niels Kristoffersen, adm. direktør i Mploy, slår fast, at sammenlægning sker som følge af et aktivt ønske fra Mploys side om at blive en del af en større og stærkere organisation.

”Vi deler værdier og tilgange med BDO. Vi vægter begge det tætte samarbejde med kunden højt og har stor fokus på at møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde med indlevelse, indsigt og engagement. Derfor er sammenlægningen et naturligt skridt for os i forhold til at sikre, at vi også fremover kan yde den allerbedste rådgivning på beskæftigelsesområdet,” forklarer Niels Kristoffersen og fortsætter:

”Vi ser BDO som en stærk og spændende aktør i forhold til udvikling af fremtidens velfærdsydelser i samarbejde med kommuner og stat. Det glæder vi os til at deltage i og bidrage til, og vi ser frem til at byde nuværende og kommende kunder velkomne i et nyt og endnu stærkere tværfagligt setup i BDO.”

Mploy har 8 erfarne konsulenter, som alle rykker med over i BDO. Konsulenterne bliver en del af BDO’s Advisory-afdeling, som er et af landets førende konsulenthuse målrettet både den offentlige sektor og det private erhvervsliv.