EY’s kontor i Faaborg bliver en del af BDO

Steen Haagensen, Senior Partner, statsautoriseret revisor |

10 december 2020

Revisions- og rådgivningsfirmaet EY’s kontor på havnen i Faaborg bliver pr. 1. januar 2021 en del af rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO. Det betyder, at det lokale EY-team med Jens-Christian Nielsen, Senior Manager og statsautoriseret revisor, i spidsen til nytår slutter sig til BDO i nye fælles lokaler på kanalvej 1 (Jyske Banks tidligere lokaler).

Sammenlægningen sker med udgangspunkt i en målsætning hos både EY og BDO om at sikre fortsat lokal rådgivning fra et revisionskontor af en størrelse, som kan tiltrække medarbejdere og fastholde et lokalt rådgivningsmiljø således, at du og de øvrige erhvervsdrivende i og omkring Faaborg også for fremtiden vil have adgang til en revisor med indgående kendskab til hverdagen i lokalområdet.

Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Faaborg, Steen Haagensen, siger om sammenlægningen: ”Det glæder os meget, at Jens-Christian og teamet bliver en del af BDO. Sammenlægningen skal sikre en langsigtet og lokal, stærk tilstedeværelse, der sammen med vores solide faglige bagland i BDO vil give os mulighed for at tilbyde de lokale erhvervsdrivende en endnu bedre service og rådgivning; det bedste af to verdener.”

Jens-Christian Nielsen ser sammen med medarbejderne fra EY i Faaborg frem til at blive en del af det nye BDO-kontor på Kanalvej: ”Vi glæder os til, at vi fra årsskiftet sammen skal bygge videre på det faglige fundament, som EY og BDO hver især har etableret i lokalområdet. Endelig er det min vurdering, at vi med et samlet, større kontor og attraktive lokaler også fremover vil kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. På den måde fremtidssikrer vi et stærkt revisionskontor i Faaborg.”

Når sammenlægningen træder i kraft, vil der være 14 medarbejdere tilknyttet BDO’s kontor i Faaborg, heraf tre statsautoriserede revisorer. Kontoret i Faaborg er en del af den landsdækkende BDO-organisation, som tæller ca. 150 medarbejdere på Fyn og mere end 1.300 medarbejdere på landsplan.