BDO’er vinder ErhvervsKvindeprisen 2018

17 oktober 2018

Til netværket ErhvervsKvinders landskonference den 6. november blev prisen for årets erhvervskvinde overrakt til Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Esbjerg Dorte Larsen. Prisen bliver hvert år givet til en motiverende, driftig og indflydelsesrig erhvervskvinde.

Det var det lokale ErhvervsKvinder-netværk i Esbjerg, som stod for netværkets årlige landskonferencen og havde invitereret medlemmerne til at indstille kandidater til prisen. Det eneste krav til kandidaterne var, at de skulle opfylde tre kriterier:

Kandidaten:

  • er en kvindelig rollemodel, som formår via fagligt og socialt netværk at motivere andre kvinder til udvikling og karriere
  • er en, som samtidig også søger indflydelse i den offentlige debat og fremmer relationerne både lokalt og nationalt
  • skal have sin daglige erhvervsmæssige gang i området eller bo her. Hun behøver ikke være medlem af ErhvervsKvinder.

Bestyrelsen evaluerede de indkomne forslag, og det var en enig bestyrelse, der pegede på Dorte Larsen fra BDO.

Dorthe Thaysen Therkild Petersen, formand for ErhvervsKvinder Esbjerg, udtaler på vegne af bestyrelsen: ”Dorte Larsen virker fagligt både lokalt og på landsplan som en del af BDO’s ledelse, og hun har en stærk social dimension.”

Dorte Larsen er kendt for altid at støtte det lokale erhvervsliv, bl.a. med gratis rådgivercafe og oplæg i foreninger. I sin fritid er hun entusiastisk motionscykelrytter og har bl.a. cyklet for Team Rynkeby, Team Giv håb, Tour de Taxa, Team X og i det seje bjergløb La Marmotte. Hendes karriere har været stejlt opadgående. Fra Partner i BDO i 2016 til Senior Partner og medejer i 2017. Bestyrelsen ser Dorte Larsen som en rollemodel for andre kvinder.

”Det er en stor ære at få overrakt prisen, og jeg er utrolig glad og stolt. Det er ikke hver dag, man får overrakt sådan en anerkendelse”, siger Dorte Larsen og fortsætter: ”I det daglige er det glæden ved at arbejde med gode kolleger og kunder, der udgør motivationen og drivkraften, og det vil det også være fremover.”