BDO Corporate Finance styrker sin profil med fast mand i Jylland

08 november 2017

Væksten fortsætter for BDO Corporate Finance, der i starten af oktober føjede Otto Bjerg Hausgaard til medarbejderstaben. Han bliver fra sin position i Aarhus BDO Corporate Finances faste mand i Jylland. 

”Jeg kan vel beskrives som en markant forbedring af muligheden for face-to-face møder både internt for vores revisorer og eksternt i forhold til eksisterende – og potentielle kunder,” siger Otto Bjerg Hausgaard.

Skift til ”den anden side af bordet”

Otto Bjerg Hausgaard kommer fra en baggrund som investment manager hos Capnova. Her har han arbejdet med investeringer i virksomheder og primært bistået med bestyrelsesarbejde og kapitalrejsning.

Skiftet til det, der kan beskrives som ”den anden side af bordet”, er en af de ting, der har fået Otto til at skifte til BDO Corporate Finance.

”Jeg har 12 års erfaring med at investere i virksomheder. Det at kunne hjælpe selskaber med at få nye ejere og vækste er en meget spændende vinkel for mig. Samtidig håber jeg, at jeg kommer til at betyde en del for vores jyske kolleger som en lokal kapacitet. Selvom jeg har kontor i Aarhus, så er det planen, at jeg skal hjælpe og være til rådighed over hele Jylland,” siger Otto Bjerg Hausgaard.

En af hans centrale opgaver bliver at bistå revisorer, der har kunder, som går med overvejelser om salg af virksomheden.

”Her kan jeg hjælpe med alt fra et første uformelt møde til en serviceportefølje, der blandt andet tæller valuation, rådgivning, corporate finance samt bistå med salg. Og jeg har naturligvis hele BDO Corporate Finances stærke hold med mig i salgstasken”, siger han.