BDO Global

BDO i Danmark er blot et enkelt led i en stor global organisation. BDO Global har ca. 115.000 ansatte fordelt på 1.776 kontorer i 166 lande. Til trods for det verdensomspændende netværk arbejder alle medarbejdere med samme målsætning; at yde enestående service til virksomhedens kunder.

BDO i Danmark er derfor ikke blot tilstede lokalt og nationalt. Vi er ligeledes forankret globalt. Denne forankring giver unik adgang til ekspertviden om nationale forhold i de andre 166 BDO-lande, hvilket i særdeleshed kommer kunderne hos BDO i Danmark til gode.

Den globale BDO organisation betyder, at vi i Danmark kan servicere vores kunder i internationale sammenhænge med samme kvalitet, som vi servicerer dem inden for landets grænser. Det skyldes, at kvalitetsstandarder, revisionsmetodik og værktøjer er de samme på tværs af vores globale organisation.

BDO Global har derfor fastlagt sig på formålet ”People helping people achieve their dreams”, som knytter stærkere bånd på tværs af vores internationale netværk. Dette fælles formål hjælper BDO som en globalt forankret organisation med at fokusere på og arbejde hen mod det, som betyder mest for os i BDO. Hos BDO arbejder vi således alle sammen hen mod at hjælpe menneske med at opnå deres drømme.

Uanset hvor i verden kunderne kommer i kontakt med BDO, vil de opleve, at alle er forpligtet af den samme internationale vision: BDO stands for exceptional client service, delivered by exceptional people. 

Du kan læse mere om BDO Global og det globale samarbejde på www.bdo.global
 

Læs vores globale artikler