BDO Global

Globalt samarbejde på tværs af landegrænser

Globalt samarbejde

Globalt samarbejde

BDO i Danmark er blot et enkelt led i en stor global organisation. BDO Global har ca. 115.000 ansatte fordelt på 1.776 kontorer i 166 lande. Til trods for det verdensomspændende netværk arbejder alle medarbejdere med samme målsætning; at yde enestående service til virksomhedens kunder.
Samarbejde på tværs af landegrænser

Samarbejde på tværs af landegrænser

Den globale BDO organisation betyder, at vi i Danmark kan servicere vores kunder i internationale sammenhænge med samme kvalitet, som vi servicerer dem inden for landets grænser. Det skyldes, at kvalitetsstandarder, revisionsmetodik og værktøjer er de samme på tværs af vores globale organisation.
Læs vores engelske artikler
People helping people achieve their dreams

People helping people achieve their dreams

BDO Global har derfor fastlagt sig på formålet ”People helping people achieve their dreams”, som knytter stærkere bånd på tværs af vores internationale netværk. Dette fælles formål hjælper BDO som en globalt forankret organisation med at fokusere på og arbejde hen mod det, som betyder mest for os i BDO. Hos BDO arbejder vi således alle sammen hen mod at hjælpe menneske med at opnå deres drømme. Uanset hvor i verden kunderne kommer i kontakt med BDO, vil de opleve, at alle er forpligtet af den samme internationale vision: BDO stands for exceptional client service, delivered by exceptional people.
Besøg BDO Globals hjemmeside