• Den offentlige sektor

Den offentlige sektor

I den offentlige sektor leverer BDO revision, rådgivning og tilsynsydelser. Vi reviderer tre kommuner samt en række offentlige institutioner. Som rådgiver løser vi udviklings- og analyseopgaver for Selvstyret og kommunerne bl.a. i forbindelse med OPP, arealudvikling og havne- og offshore aktiviteter. Vi rådgiver ved etablering af samarbejde mellem offentlige myndigheder og private virksomheder, og vi forvalter større projekter, der kan bidrage til, at den offentlige sektor holder trit med udviklingen i samfundet. Vores faglige tilsynsydelser retter sig både mod institutioner og mod den enkelte borger.

Udvikling og effektivisering

BDO er blandt de førende konsulenthuse for rådgivning til den offentlige sektor. Vi samarbejder med et betydeligt antal kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner og staten. Vores ambition er at sætte et mærkbart aftryk til udvikling og effektivisering af den offentlige sektor både som et mål i sig selv, og fordi en velfungerende offentlig sektor er væsentlig for vores velfærd og velstand.

Stærke metodiske kompetencer og faglig indsigt

Vi kombinerer indsigt i de særlige rammevilkår, nye vinkler, stærke metodiske kompetencer og faglig indsigt, så vi skaber størst mulig værdi for vores kunder.