Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre browsing-oplevelsen på vores hjemmeside, vise personaliseret indhold og målrettede annoncer, analysere trafikken på siden, og forstå hvor vores besøgende kommer fra. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores cookie-politik. Du kan desuden læse vores privatlivspolitik, hvis du ønsker mere information. Ved at klikke ’accepter og luk’ giver du samtykke til, at vi bruger cookies og andre sporingsteknologier.

Politik og strategi

Vi arbejder med at understøtte udvikling af politik og strategi på mad og måltidsområdet i kommuner og regioner, herunder målnedbrydning af gældende politikker.

Mål og standarder

I arbejdet med at opnå høj kvalitet og brugertilfredshed bidrager vi til målnedbrydning og til at afdække:

  • Er der klare mål for arbejdet med mad, måltider og ernæring?
  • Får brugerne den rette ernæring og kvalitet?
  • Opfylder mad, måltid og ernæring de fastsatte standarder?
  • Hvordan er serviceniveauet?

Kvalitative og kvantitative undersøgelser

Vi foretager økonomiske analyser, interviewforløb, brugerundersøgelser og udvikler skræddersyede evaluerings- og selvevalueringsværktøjer på området.

Vi arbejder med kvalitetsvurderinger og kvalitetsudvikling inden for en række faglige områder:

  • Brugeroplevet kvalitet
  • Kulinarisk kvalitet
  • Ernæringsfaglig kvalitet
  • Opfylder leverandører deres forpligtigelser?
  • Udvikling af håndbøger og film
  • Økologi

I opgaveløsningen arbejder vi gerne med inddragende processer for både ledelse, medarbejdere og brugere. Løsninger tilpasses den enkelte opgave.