• Strategi og værdier

Strategi og værdier

BDO er et fagligt dygtigt og proaktivt rådgivnings- og revisionsvirksomhed med klare mål. Vores strategi kan udtrykkes i en sætning og fortæller både, hvad vi sigter efter og måden, vi gør det på, nemlig: Indlevelse skaber udvikling. 


Indlevelse

Indlevelse er det, som kendetegner BDO. Indsigt, engagement og samarbejde med kunden er det, som gør en BDO’er til en BDO’er. Kunderne vælger os, fordi vi forstår deres udfordringer og yder indsigtsfuld rådgivning. Fagligheden er altid fundamentet, og den anvendte faglighed er vores. Det personlige og det professionelle er ikke modsætninger, men hinandens forudsætninger.


Udvikling

Udvikling er det fremadskuende, hvor den fremadrettede revision og rådgivning gør os fokuserede på vore kunders og vores egen udvikling.

 

Formål:

BDO er en virksomhed af mennesker for mennesker. Vi er fagspecialister. Vi er problemløsere. Vi er innovatorer. Vi er den lokale, nationale og globale rådgiver og revisor. Vi ser vores virksomheds kerneværdier, og derfor arbejder vi alle hen mod at efterleve formålet om at være mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme for såvel kunder som kolleger.

Vi har længe efterlevet vores værdisætning ”Indlevelse skaber udvikling”, og derfor ræsonnerer vores formål om at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme hos alle i BDO, da den afspejler vores allerede eksisterende tilgang, værdisæt, adfærd og ambitioner for såvel kunder som kolleger.


Mission

Missionen er grundlaget for vores forretning og udtrykker vores eksistensberettigelse - det, vi er og udretter som virksomhed. Når vi udlever missionen, oplever kunder og samarbejdspartnere en høj grad af nærvær, handlekraft, engagement og kvalitet i mødet med os. Vores mission kan udtrykkes kort: Gennem indlevelse medvirker vi til at skabe udvikling for vores kunder og menneskene bag.


Vision

BDO er en førende rådgivnings- og revisionsvirksomhed, der gennem kompetencer og indlevelse har de mest tilfredse kunder.


Markedsleder

Som markedsleder vil vi være den, som sætter standarden. Vi vil have de mest tilfredse kunder samt de mest relevante produkter og serviceydelser. Vi vil være anerkendte som det revisionsfirma, der er bedst til at servicere dette marked, og vi vil gøre det mere effektivt end nogen anden.


Mindre og mellemstore virksomheder

Mindre og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv. Det er til dette marked, vi udvikler vores kompetencer, produkter, serviceydelser og forretningsområder.


Værdier

Vores værdier udtrykker vores kultur, vores holdninger og udmønter sig i vores handlinger. Værdierne i BDO:


Dygtige og Dedikerede

Vi er de bedste til det, vi gør. Faglighed, kvalitet, arbejdsglæde og gejst er vores brændstof.


Indlevelse og Initiativ

Vi er proaktive, engagerede og handlekraftige og har kundens tarv og behov i centrum.


Respekt og Relationer

Vi møder vore kunder og hinanden i øjenhøjde med ærlighed, ansvarlighed og troværdighed.