• Strategi og værdier

Strategi og værdier

BDO er et fagligt dygtigt og proaktivt rådgivnings- og revisionsvirksomhed med klare mål. Vores strategi kan udtrykkes i en sætning og fortæller både, hvad vi sigter efter og måden, vi gør det på, nemlig: Indlevelse skaber udvikling. 


Indlevelse

Indlevelse er det, som kendetegner BDO. Indsigt, engagement og samarbejde med kunden er det, som gør en BDO’er til en BDO’er. Kunderne vælger os, fordi vi forstår deres udfordringer og yder indsigtsfuld rådgivning. Fagligheden er altid fundamentet, og den anvendte faglighed er vores. Det personlige og det professionelle er ikke modsætninger, men hinandens forudsætninger.


Udvikling

Udvikling er det fremadskuende, hvor den fremadrettede revision og rådgivning gør os fokuserede på vore kunders og vores egen udvikling.

 

Vores formål

BDO er en virksomhed af mennesker for mennesker. Vi er fagspecialister. Vi er problemløsere. Vi er innovatorer. Vi er den lokale, nationale og globale rådgiver og revisor. Men til syvende og sidst arbejder vi alle for at efterleve formålet om at være mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme - for såvel kunder som kolleger.

Vi har længe efterlevet vores værdisætning ”Indlevelse skaber udvikling”, og derfor ræsonnerer vores formål om at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme så godt hos alle 1.300 medarbejdere i BDO, da den afspejler vores allerede eksisterende tilgang, værdisæt, adfærd og ambitioner for såvel kunder som kolleger.


Markedsleder

Som markedsleder vil vi være den, som sætter standarden. Vi vil have de mest tilfredse kunder samt de mest relevante produkter og serviceydelser. Vi vil være anerkendte som det revisionsfirma, der er bedst til at servicere dette marked, og vi vil gøre det mere effektivt end nogen anden.


Mindre og mellemstore virksomheder

Mindre og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv. Det er til dette marked, vi udvikler vores kompetencer, produkter, serviceydelser og forretningsområder.