• Hvordan udvikler BDO sig? Arbejdsglæden er steget over tid

Temperaturmåling: Hvordan udvikler BDO sig? Arbejdsglæden er steget over tid

Trine Remin Ankjær, Partner, Chief People Officer |

13 januar 2020

Såvel medarbejdertilfredsheden som ledelseskvaliteten i BDO ligger meget højt.

Tilfredsheden blandt BDO’s medarbejdere er steget støt de seneste syv år. Arbejdsglæde og loyalitetsgrad ligger væsentligt højere end det danske arbejdsmarked generelt og en hel del højere end virksomheder i relaterede brancher:

Temperaturmåling, BDO

 

BDO’s temperaturmåling 2019 vidner endnu engang om høj medarbejdertilfredshed

Næsten 90 % af medarbejderne i BDO er ildsjæle og kernemedarbejdere – et vidne om, at BDO til stadighed arbejder både fokuseret og målrettet på at fastholde og udvikle det høje niveau, så vi kan tiltrække kompetente medarbejdere og forblive et naturligt valg for vores eksisterende medarbejdere. Vi har fokus på vinderkultur, og samtidig holder vi vores BDO’ske DNA ’Indlevelse skaber udvikling’ i hævd.

Heldigvis udvikler vores eksterne Benchmarks sig også i opadgående retning, hvilket gør os både stolte og ydmyge over, at vi stadig placerer os i ’Top-in-Class’*, hvilket vil sige i den øverste kvartil, på seks af otte målepunkter når vi sammenligner os med relaterede brancher.

 

Høj ledelseskvalitet styrker forretningen

Lederkredsen udviser passion for ledelsesopgaven og for BDO. Med 360 graders evalueringer sikrer vi sammenhæng mellem BDO’s strategiske mål, ledelsesmodellen og lederens ressourcer. Vi optimerer lederens fortsatte udvikling og uddannelse, hvorigennem vi styrker hele fundamentet for ledelseskulturen i organisationen. Den høje ledelseskvalitet samt mangfoldighed i organisationen gør en stor forskel ikke kun for medarbejderne, men også for forretningen som helhed.

*Kilde: Ennova Employee Index.

 

Tjek om dine værdier passer med vores