BDO’s indlevelsesdonation skaber glæde på Julemærkehjemmene

27 marts 2018

I BDO overdrager vi hvert år en Indlevelsesdonation til et velgørende formål valgt af vores ansatte. Valget faldt i år på de danske julemærkehjem, der på grund af faldende indtægter fra de traditionsrige julemærker mere end nogensinde før har brug for private donationer til at holde gang i hjulene.
 

I fællesskab indsamlede vi i år 153.500 kroner, som vores administrerende direktør, Stig Holst Hartwig, den 13. marts fik æren af at overrække til Julemærkefondens direktør, Søren Ravn Jensen.

”At medarbejderne valgte, at årets Indlevelsesdonation skulle gå til Julemærkefonden, stemmer rigtig godt overens med vores mantra, om at ’Indlevelse skaber udvikling’. Vi ved, at det arbejde, som Julemærkefonden udfører for at hjælpe børn med trivselsproblemer, er særdeles værdifuldt. Det støtter vi i BDO rigtig gerne op om,” forklarer Stig Holst Hartwig.

 

Hjælp der luner
Julemærkefondens indtægter fra salg af julemærker er blevet halveret de sidste 15 år. Samtidig kommer kun 7,9 procent af julemærkehjemmenes indtægter fra offentlige midler. Fonden har således brug for andre former for indtægter, hvis der skal være tilstrækkeligt med midler til årligt at hjælpe de omkring 1000 julemærkebørn.

Direktøren for Julemærkefonden modtog derfor Indlevelsesdonationen med stor taknemmelighed og gjorde det klart, at støtte fra private virksomheder som BDO er altafgørende for at sikre børnene et nødvendigt pusterum fra hverdagens strabadser.

”Vi er dybt taknemmelige for BDO’s Indlevelsesdonation. Vi er afhængige af donationer som denne, da de er med til at sørge for, at vi kan få de fem julemærkehjem i Danmark til at løbe rundt,” siger Søren Ravn Jensen.

Donationen blev overrakt på Julemærkehjemmet i Hobro, hvor Stig Holst Hartwig blandt andet fik en privat rundtur på det aktivitetsfyldte og hyggelige hjem af to af hjemmets børn.