BDO ansætter ny chef for M&A

03 juni 2019

Henrik Mølgaard startede den 1. juni som ny chef for BDO’s Merger & Acquisitions-afdeling, hvorfra vi rådgiver virksomheder inden for salg og køb af virksomheder. Han kommer med erfaring fra både den finansielle sektor og industrien. Senest besad han stillingen som Vice President, Head of Group Treasury & IR i Nilfisk. Han har herudover beklædt lederstillinger i bl.a. Nordea, NKT og Citigroup.

Henrik vil fremover indgå i ledelsen i BDO’s Advisory-team. Om ansættelsen af den nye M&A-chef siger John Bøgehus, chef for BDO Advisory:

Som et ambitiøst konsulenthus betyder det enormt meget, at vi kan tiltrække en M&A-profil som Henrik. Hans brede erfaring fra begge sider af forhandlingsbordet vil komme BDO og i endnu større grad vores kunder til gode. Ansættelsen af Henrik betyder nemlig, at vi også fremover kan tilbyde de danske virksomhedsejere en yderst kompetent rådgivning, når og hvis de ønsker at overdrage eller investere i ny virksomhed.

BDO’s M&A-afdeling har i en længere periode haft en god udvikling – både i forhold til kompetencer og kundeerfaringer. Henrik Mølgaard fremhæver, at jobbet i BDO er en spændende udfordring, og at han ser et stort potentiale for BDO i at udvikle området yderligere:

Jeg har glædet mig enormt meget til at komme med ombord, og jeg synes allerede, at jeg har fået en rigtig god oplevelse af BDO og deres M&A-løsninger. De har længe haft en stærk rådgivningsprofil i markedet, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at udbygge den position og hjælpe kunderne med at få det maksimale ud af deres virksomhedsoverdragelser- og investeringer.

Ny M&A chef - Henrik Mølgaard

Henrik Mølgaard er 51 år og bor i Birkerød sammen med sin kone og sine børn.