Moms og afgifter i den offentlige sektor

Gå til tilmeldingssiden her

Bliv opdateret med nyeste viden og lovgivning om moms og afgifter i offentlig sektor

Vi udbyder i foråret 2023 et kursus og flere webinarer, som hver for sig eller sammen giver dig et uddybende kendskab og en opdatering på moms- og afgiftsområdet i den offentlige sektor.

Arrangementerne henvender sig til medarbejdere i den offentlige sektor, som beskæftiger sig med området. Du kan være regnskabs- eller økonomimedarbejder, controller eller arbejde med kontering/bogføring af udgifter. Alle vores webinarer udbydes til en pris af 1.195 kr. ekskl. moms pr. deltager. Kurset koster 3.595 kr. ekskl. moms pr. deltager. Er du BDO-kunde opnår du en rabat på prisen. Du kan læse mere om hvordan på tilmeldingssiderne for de enkelte arrangementer.

Du finder nedenfor en oversigt over og en kort indholdsbeskrivelse af vores kursus- og webinarudbud. Er du interesseret i at læse mere eller tilmelde dig de enkelte arrangementer, kan du med ét klik komme videre til tilmeldingssiden.

 

Vores kursus- og webinarudbud for foråret 2023

Webinar:
Moms på kirkeområdet


9. juni fra kl. 09:00 til 10:00
Få et overblik og overordnet indblik i emner som; momspligt, myndighedsopgaver og momsfritagelser, momsfradragsret samt metoder til opgørelse af delvis momsfradragsret.

Læs mere og tilmeld dig

Webinar:
Køb og salg af fast ejendom i kommuner

5. september fra kl. 09:00 til 10:00
Hvilke regler gælder i forhold til moms, når kommunen køber og sælger ejendomme og grunde? Hvordan håndteres momsen, og hvem har risikoen ved fx fejlagtig moms? Det ser vores eksperter nærmere på i dette webinar.

Læs mere og tilmeld dig

Webinar:
Moms på museer


8. september fra kl. 10:00 til 11:00
Mange museer har både momsfrie entreindtægter og momspligtigt salg af varer og ydelser, herunder sponsorindtægter. Det betyder samtidig, at der er delvis momsfradrag for momsbelagte udgifter.

Læs mere og tilmeld dig