Få gratis svar på dine spørgsmål om Covid-19

Mange danske virksomheder står overfor svære økonomiske og arbejdsmæssige udfordringer som følge af Covid-19.

Vi vil gerne bidrage og støtte erhvervslivet gennem denne svære tid, og du kan derfor gratis få svar på dine spørgsmål om de nye hastelovgivninger, hjælpepakker, lønkompensationer mv. Se også vores overbliksside med artikler, analyser og gratis webinarer.
 

Stil dit spørgsmål herunder og få svar. Det er vigtigt, at spørgsmålet er af generel karakter, så vi kan anonymisere og offentliggøre spørgsmålene, og andre derved også kan få glæde af svarene efterfølgende. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, og vi svarer i tidsrummet 8-17. 

Vi svarer gratis på spørgsmål af generel karakter, og vi gør vores bedste for at give dig et hurtigt og fyldestgørende svar. Vi gør opmærksom på, at hvis du har meget specifikke henvendelser og/eller komplekse spørgsmål om din virksomhed, vil vi kontakte dig med et uforpligtende tilbud på opgaven. Husk, vi svarer løbende på spørgsmål ud fra den viden vi har tilgængelig på tidspunktet for spørgsmålet (bemærk tidsangivelse for svaret). Der kommer løbende nye hjælpepakker, afklaring af fortolkninger mv., og vores svar er derfor med forbehold herfor.